juny, 2020

22jun19:00- 20:30DOCUMENTAL | WE EXISTDia Mundial de les Persones Refugiades19:00 - 20:30 Tipus d'activitat:Projeccions

Detalls

Recupera la projecció i xerrada!

A La Fontana vam acollir la projecció en línia d’aquest projecte el dilluns 22 de juny a les 19 h a través del nostre perfil de facebook. Ara el pots recuperar aquí! El cineasta Lucian Segura, director de la pel·lícula, va presentar aquest documental i va parlar dels orígens, les causes i les implicacions de les migracions de refugiats.

We Exist (trailer, 2019) from AvedProductions on Vimeo.

 

WE EXIST El documental

Un documental musical de 45 minuts on la música de solistes i grups de l’Orient Mitjà i Àfrica es combina amb imatges de persones que intenten escapar de la fam i la guerra a la regió mediterrània. Allunyades del sensacionalisme, aquestes imatges poètiques donen testimoni de la veritable dimensió humana d’aquesta tragèdia en curs.

Alguns dels músics que interpreten la seva música en aquesta pel·lícula provenen dels camps de refugiats; alguns són famosos a nivell regional i internacional. L’estructura narrativa i la seva història és poc convencional. Així, la pel·lícula ens pren la mà i ens guia endavant, amb una honestedat a vegades devastadora. Conduïts per la seva música i amb poques paraules, WE EXIST ens porta a indrets i persones que ens commouen profundament.

WE EXIST El projecte

WE EXIST és un projecte itinerant sense ànim de lucre, que consisteix en presentar el documental musical “We Exist” seguit d’un diàleg participatiu sobre migracions de refugiats a diversos països en institucions com centres comunitaris i cívics, escoles, universitats, teatres i cinemes. etc. Amb el propòsit de despertar la consciència i la sensibilitat cap a les anomenades “crisis migratòries”; una de les crisis humanitàries més importants que el món ha experimentat.

 

Data i hora

(Dilluns) 19:00 - 20:30