maig, 2019

4mai17:00- 19:00DMJ: PRESENTACIÓ DEL DISC I DEL CATÀLEG DE LES BANDES NOVELLES DE GRÀCIA17:00 - 19:00 Tipus d'activitat:Espectacles

Detalls

El Districte Musical Jove (DMJ) és un projecte anual coorganitzat per l’Espai Jove La Fontana, el Casal de Joves del Coll i la Coordinadora de locals d’assaig de La Sedeta amb la finalitat de promoure i donar suport a la creació musical entre el jovent del Districte GràciaAixí, el DMJ és un punt d’unió que genera sinergies entre bandes joves, un espai de concerts, formacions, premis en material, suport de professionals i una resposta a la necessitat comunitària d’articular espais i propostes culturals emergents del Districte.

El festival porta set edicions a l’esquena i en fa dues que incorpora una nova eina -en forma de catàleg i disc- per tal d’ampliar l’horitzó de les bandes participants. En aquest segon catàleg s’hi ha afegit noves propostes musicals a les ja existents en el primer. Així, el DMJ vol fer arribar a les mans de les programadores d’arreu de Barcelona la música jove de Gràcia perquè hi tingui cabuda i contribuir al desenvolupament del circuit cultural de la ciutat.

El dissabte 4 de maig a les 17h de la tarda i en el marc del comerç al carrer, a l’aire lliure, presentarem aquest catàleg i disc i podrem gaudir de la música d’algunes de les bandes participants. Vine i descobreix-les!

Data i hora

(Dissabte) 17:00 - 19:00

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontana, Casal de Joves del Coll i Coordinadora dels Locals d'assaig de la Sedeta.