octubre, 2018

3oct - 30novTot el diaDMJ: BANDES JOVES DE GRÀCIA(Tot el dia) Tipus d'activitat:Espectacles,Altres activitats

Detalls

El DMJ ja torna! L’edició del 2018 s’acosta! Si tens un grup de música, fins a 29 anys i relació amb el districte de Gràcia… Aquí t’esperem! INSCRIPCIONS OBERTES del 8 al 31 d’octubre! Entra a www.lafontana.org/DMJ per consultar les bases i fer la inscripció. Afanya’t!

 

Què és el DMJ?

El Districte Musical Jove (DMJ) és un programa de treball conjunt entre els equips de dinamització del Casal de Joves del Coll, la coordinadora de bucs d’assaig del Centre Cívic La Sedeta i l’Espai Jove La Fontana que pretén promoure i donar suport a la creació musical entre el jovent de Gràcia. Aquest projecte de col·laboració mútua te com objectiu potenciar i fomentar la consolidació de grups musicals joves i coordinar el cens de bandes del barri per tal de ampliar els recursos existents i dinamitzar la vida cultural del territori. Per aconseguir-ho, el programa DMJ agafa forma de concurs amb premis de recolzament a l’activitat musical, punt de trobada entre bandes i espais musicals i disc i catàleg de difusió conjunta.

 

Quins premis hi ha?

Els tres grups que arribin al concert final rebran diferents premis de suport a la seva activitat musical en forma de material musical, concerts remunerats a sales d’equipaments de Barcelona, 8 hores gratuïtes de buc d’assaig, gravació d’una cançó en estudi i també formacions de sonorització i producció de directe i posada en escena amb un/a professional.

 

Més sobre l’edició 2018:

Les dates d’enguany seran:

  • 1a semifinal el divendres 16 de novembre al Coll.
  • 2a semifinal el dissabte 17 de novembre a La Sedeta.
  • Concert final el divendres 30 de novembre a La Fontana.

Estigues al corrent de totes les novetats del DMJ a través de la nostra pàgina de Facebook!

Data i hora

Octubre 3 (Dimecres) - Novembre 30 (Divendres)

Localització

Espai Jove La Fontana, Casal de Joves del Coll, Locals d'assaig de La Sedeta.

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontana, Casal de Joves del Coll, Locals d'assaig de La Sedeta.