gener, 2021

1gen - 12feb0:05feb 12- 0:05CONVOCATÒRIA OBERTAExposició Art Feminista: Els nostres cossos.0:05 - (febrer 12) 0:05 Tipus d'activitat:Exposicions

Detalls

A l’Espai Jove La Fontana busquem propostes per a la segona edició de l’Exposició Col·lectiva d’Art Feminista! L’objectiu d’aquesta convocatòria és la selecció de dones joves creadores de disciplines artístiques diverses (dibuix, escultura, fotografia, pintura…) per a l’organització d’una exposició col·lectiva que enguany girarà al voltant de la reapropiació del cos propi sota el títol “Els nostres cossos”.

La convocatòria va dirigida a dones artistes o col·lectius fins als 29 anys i residents a Barcelona i estarà oberta de l’1 de gener al 12 de febrer del 2021 a través d’aquest formulari. L’exposició se celebrarà del 9 al 30 de març del 2021 a l’Espai Jove La Fontana. Llegeix aquí les bases!

“Els nostres cossos”

En aquesta edició, el que és personal i el cos propi es converteixen en el subjecte i l’objecte de l’art. Les artistes i la seva obra han de fer visible, d’alguna manera, la violència estructural que pateixen sobretot les dones cap als seus cossos i com, durant la història de l’art, s’ha representat a les dones des d’un prisma masclista i patriarcal. També es valorarà l’exploració dels tabús del cos propi per trencar tòpics i estereotips sobre la figura i les postures tant femenines com masculines.

L’Exposició s’emmarca dins el programa de suport a la creació de l’equipament amb la voluntat de ser un aparador dels i les joves creadores i fer possible la realització de diferents propostes culturals i artístiques. En aquesta edició, l’exposició també té l’objectiu de posar en valor la feina que moltes dones artistes fan per transformar la realitat i reivindicar les desigualtats.

Data i hora

Gener 1 (Divendres) 0:05 - Febrer 12 (Divendres) 0:05

Organitzador

Espai Jove La Fontana