novembre, 2018

12nov - 15febTot el diaCONVOCATÒRIA OBERTA DEL VISUALSOUND!(Tot el dia) Tipus d'activitat:Altres activitats

Detalls

Oberta la convocatòria per participar a la 16a edició del Festival Barcelona VisualSound 2019 #BVS19! Aquesta  nova edició el festival se celebrarà del 18 al 29 de març del 2019! Si tens entre 16 i 35 anys i tens algun projecte audiovisual entre mans, ja el pots presentar! 

  • El període d’inscripció per presentar les teves propostes a la Secció Competició –DocumentalFicció i Videoclip– finalitzarà el 15 de febrer de 2019.
  • I si et vols presentar al concurs 2 minuts en 1 dia tens temps per fer la teva inscripció fins el 20 de març de 2019!

Amb la publicació de les bases específiques de la 16ª edició del Festival Barcelona VisualSound 2019 s’inicia el període d’inscripció al Festival Barcelona VisualSound 2019, festival destinat a  joves artistes creadors i creadores del món audiovisual de la ciutat de Barcelona.

El Festival de Creació Jove Barcelona VisualSound  és un festival promogut per l’Ajuntament de Barcelona a través de Departament de Joventut amb la col·laboració i la coorganització de diferents espais i equipaments de la ciutat de Barcelona –Espai Jove GarcilasoEspai Jove Boca NordEspai Jove La FontanaEspai Jove La BàsculaEspai Jove Casa SagnierCasal de Joves Palau AlòsCasal de Joves les Corts i  el Centre Cívic Tomasa Cuevas -Les Corts-.

Animeu-vos a participar hi ha molts premis en joc!

  • En la Secció Competició –DocumentalFicció i Videoclip– si la vostra obra queda seleccionada podeu arribar a guanyar segons la categoria presentada:
  • Premi Jurat: 1300€
  • Premi Públic: 450€
  • Max 20: 400€
  • En el Concurs 2 minuts en 1 dia, si presenteu la vostra obra i queda seleccionada podreu optar i guanyar:
  • Premi Jurat: 1300€
  • Premi Públic: 450€

Aquest any com a novetat el festival anuncia que cada categoria dins de la Secció Competició –DocumentalFicció i Videoclip– optarà al Premi Max20 amb una quantia de 400€, premi destinat a la millor obra presentada i realitzada per un/a jove menor de 20 anys en cada una de les 3 categories.

Per a més  informació podeu consultar la nostra web.

Aquí pots descarregar-te les bases generals  del concurs i les Bases específiques de  16a Edició (en català).

Data i hora

Novembre 12 (Dilluns) - Febrer 15 (Divendres)

Organitzador

BCN Joventut