maig, 2021

3mai - 31mai 30:01mai 31CONVOCATÒRIA | MURAL A LA PLAÇA0:01 - 23:59 (31) Tipus d'activitat:Exposicions

Detalls

Ets artista i jove? Vols plasmar la teva creació a la plaça de La Fontana? Aquesta convocatòria té l’objectiu de seleccionar tres artistes diferents, un per cada trimestre, per tal de realitzar una intervenció mural a la plaça del Carrer Santa Rosa, darrere l’Espai Jove La Fontana! Fins al 31 de maig pots enviar la teva proposta. 

L’Espai Jove La Fontana organitza aquesta convocatòria en el marc del programa de la Plaça com a galeria d’art, el qual té la voluntat de fer de la plaça un espai d’exposició i creació de l’art urbà juvenil, oferir un espai de suport i difusió i donar suport a diferents propostes artístiques de persones joves amb inquietuds artístiques vinculades al món de l’art, el disseny, la il·lustració i l’art urbà i el graffiti.

Qui s’hi pot presentar?

La convocatòria està oberta a totes aquelles persones joves i col·lectius des dels 16 fins als 29 anys que tinguin interès en l’art en general, l’art urbà i el grafiti. Es prioritzaran aquelles persones residents i col·lectius vinculats al districte de Gràcia.

Esperem la teva proposta a través d’aquest formulari! Per a qualsevol dubte, escriu a capdesetmana.org.

 

BASES COMPLETES

 

“A les migrants” de Carola Bagnato va ser la darrera creació que encara llueix a la plaça. 

Data i hora

3 (Dilluns) 0:01 - 31 (Dilluns) 23:59

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontana