febrer, 2020

3feb - 24Tot el diaCONVOCATÒRIA | EXPO DONES ART FEMINISTALes dones en l’art i l’art feminista #ExpoArtFem(Tot el dia) Tipus d'activitat:Exposicions

Detalls

Ets una jove artista? Muntem una exposició col·lectiva sobre les dones a l’art i l’art feminista per fer ressò de les joves creadores de Barcelona! Busquem propostes de qualsevol disciplina de les arts plàstiques fetes per dones joves fins als 29 anys per a l’exposició que se celebrarà del 6 al 20 de març.

Consulta aquí les bases! 

Presenta la teva proposta en aquest formulari!

La convocatòria està oberta fins al 24 de febrer!

#ExpoArtFem

L’objectiu d’aquesta convocatòria és organitzar una exposició col·lectiva sobre Les dones en l’art i l’art feminista a l’Espai Jove La Fontana per tal de donar a conèixer les joves artistes i creadores de Barcelona. Aquesta proposta forma part del programa de suport a la creació de l’Espai Jove La Fontana per tal de ser un espai de difusió i promoció de les joves creadores. La convocatòria està oberta a totes les disciplines de les arts plàstiques. Sempre valorant propostes joves, innovadores i originals.

Volem oferir un espai de coneixença entre creadores d’exposició i de promoció. Éstà adreçada a dones joves artistes, creadores i col·lectius fins als 29 anys que vulguin participar de la mostra. L’exposició constarà d’un màxim de 3 obres per artista, tècnica lliure i les mides de les obres no poden superar els 100cmX100cm. Per motius tècnics no s’acceptaran obres audiovisuals.

Data i hora

3 (Dilluns) - 24 (Dilluns)

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontana