desembre, 2017

16des22:00- 2:00CONCERT REFUGIADES: BCN HUMAN AID22:00 - 2:00 Tipus d'activitat:Espectacles

Detalls

Barcelona Human Aid fa uns anys que va engegar la seva activitat a la regió de Tessalònica (Grècia) per tal de col·laborar en la solució de la situació de milers de persones desplaçades a causa de la guerra en cerca de refugi a Europa. La nit del 16 de desembre en muntaran una de grossa a La Fontana per tal de recollir fons per mantenir viu el seu projecte. Els grups encarregats d’animar la nit són la Coral Albada, el Cor Jove de l’Orfeó Sarrianenc, Sotavent, Vöel i Aldarull.

L’entrada serà gratuïta amb taquilla inversa en benefici del projecte i hi haurà menjar per sopar! Tot arrencarà a les 22h de la nit. T’hi esperem!

 

QUÈ FA BARCELONA HUMAN AID?

Una caravana prestada ens va portar fins allà. Era dimecres i ens escortava un sol de injustícia. A bord de la Van, una desena de voluntaris. Tots havíem anat a parar a Grècia sota una mateixa premissa: tractar d’ajudar, de la manera que fos, als refugiats de guerra que des de fa gairebé dos anys arriben de forma massiva al país hel·lènic. Els nostres passos ens van portar a Tessalònica, primer, de la mà de l’organització Together For Better Days. En el camp de Elpida Factory -un projecte que busca salvaguardar les condicions mínimes d’habitatge, sanitat i alimentació per als refugiats- ens vam conèixer. I el destí va voler que aquest 13 de juliol ens va plantáramos a la zona industrial d’un petit municipi als afores de la segona ciutat grega. El poble es deia Kalochori, encara que allí tots ho pronunciaven Kalahori. “Venim per ajudar”, vam dir res més creuar l’entrada.

Així expliquen el principi de la seva activitat… si vols saber com ha seguit la història i quins projectes tenen per endavant, entra al seu web!

Data i hora

(Dissabte) 22:00 - 2:00

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192