juliol, 2020

10jul - 10octTot el diaCÒMIC-19Un memorial col·lectiu des de l(Tot el dia) Tipus d'activitat:Exposicions

Detalls

Hem viscut situacions que no hauríem pensat fa tot just uns mesos… Situacions complexes, dures i esgotadores. Sense obviar la cruesa de la pandèmia per la covid-19, a l’Espai Jove La Fontana volem posar el focus en la comicitat que el canvi d’hàbits posa de manifest. 

Un memorial col·lectiu amb la mirada de l’humor.

En el marc de la cinquena edició del  “Gràcia Riu! Cicle d’Humor als Barris de Gràcia” que se celebrarà durant la tardor vinent, obrim la convocatòria de fotografies que exemplifiquin algunes situacions absurdes, còmiques i, sovint, surrealistes que hem viscut en el confinament i en la tornada als carrers per mantenir les mesures sanitàries i de seguretat pel virus: Sessions de zumba al menjador de casa, teletreballar amb el portàtil a la taula de la cuina, expedicions de tres hores per fer la compra o converses entre balcons… Aquests només són alguns exemples prou senzills i tenim la certesa que cadascú n’ha viscut d’originals i genuïnes! 

Què ens ha fet riure en aquesta situació tan complexa? Còmic-19 serà un memorial col·lectiu que reculli i retrati aquests moments.

La convocatòria es tancarà el 10 d’octubre i la participació està oberta a totes les veïnes i persones de tots els equipaments i entitats del Districte que vulguin. 

Com hi pots participar?

  1. Recupera o recrea una fotografia (en la màxima resolució possible) d’alguna situació còmica, absurda, surrealista o, senzillament, que t’hagi provocat un somriure en aquests mesos.
  2. Pensa i escriu una frase a tall de comentari o peu de foto.
  3. Envia-ho tot a capdesetmana@lafontana.org o per whatsapp al 635 080 047.

Data i hora

Juliol 10 (Divendres) - Octubre 10 (Dissabte)

Organitzador

Espai Jove La Fontana