octubre, 2021

20oct0:00- 23:59Com funcionem ara a La Fontana?Activitat presencial: tornem al 100%0:00 - 23:59 Tipus d'activitat:Altres activitats

Detalls

  • La Fontana arriba al 100% de la seva capacitat en la majoria d’activitats i esdeveniments.
  • Reobrim els bucs d’assaig, amb mesures de prevenció i higiene reforçades.
  • Els concerts a l’interior – a l’Auditori Ovidi Montllor – es poden fer amb un 70% de l’aforament, sense distància de seguretat i amb el públic dret, amb mascareta i certificat Covid-19 o prova PCR negativa.

Les diferents tipologies d’activitats que realitzem a l’Espai Jove La Fontana s’han vist modificades per la Resolució SLT/3090/2021, per la qual es prorroguen i modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció de la pandèmia de Covid-19 a Catalunya i amb l’adequació concreta a l’activitat dels equipaments i serveis juvenils de Barcelona. 

En aquest sentit, es permet el 100% d’aforament en espais tancats, garantint les condicions de ventilació mínimes. A més, caldrà establir mesures de control d’aglomeracions en tots els esdeveniments que suposin l’acumulació de persones. En tots els espais es garantirà la ventilació, hi haurà gel hidroalcohòlic i l’ús de mascareta seguirà sent obligatori. A partir d’ara, tornen a estar vigents els horaris corresponents a cada tipus d’activitat, segons la normativa sectorial.

Els serveis individuals com els serveis del Punt InfoJove Gràcia, les assessories i els acompanyaments de l’Aquí T’Escoltem, seguiran funcionant amb mascareta, gel hidroalcohòlic i distàncies de seguretat.

L’espai de trobada, amb activitats de caràcter lúdic (videojocs, jocs de taula, etc) estarà obert en l’horari d’obertura de l’equipament amb distància, mascareta, desinfecció prèvia dels materials i ja no és necessari el registre d’accés puntual. L’espai d’estudi a l’espai de trobada i a les taules del Punt infoJOVE de Gràcia segueix també permesa i ara sense límit d’aforament.

Els espectacles i altres actes culturals es mantenen presencialment i l’aforament és del 100%, sense limitacions, sempre mantenint les mesures sanitàries. A més, a partir d’ara no caldrà fer la inscripció prèvia a les activitats i esdeveniments puntuals. 

En el cas dels concerts en espais interiors, en el nostre cas, a l’Auditori Ovidi Montllor, es podran fer sense cadires ni distància de seguretat, amb un aforament del 70% – el que representa unes 270 persones – i caldrà mostrar el certificat Covid-19 o una prova PCR negativa per accedir-hi. En cas de concerts o espectacles amb cadires, l’aforament serà del 100%.

El servei de lloguer i cessió d’espais a entitats i col·lectius ja està reactivat i el formulari de lloguer i cessió d’espais del web segueix actiu, ara amb l’aforament complet de totes les sales, tot i que com sempre, caldrà tenir en compte la disponibilitat de les sales per fer-ne ús.

Com a novetat, a partir del 2 de novembre els bucs d’assaig tornaran a estar oberts. En aquest cas, es pot fer ús dels bucs, sempre amb totes les mesures necessàries: 30 minuts de ventilació entre cada ús, desinfecció del material i l’espai i ús obligatori de mascareta, gel i distància de seguretat.

Totes aquestes dinàmiques de funcionament de l’equipament estan en constant actualització en funció de les informacions, normatives i mesures que ens arriben.

Aquí podeu llegir les mesures de prevenció de la covid-19 que seguim a l’Espai Jove La Fontana tant col·lectivament com individualment. Si has d’entrar a La Fontana per a un motiu diferent a les activitats organitzades, llegeix aquí el llistat de possibles simptomatologies de la covid-19 i emplena aquest formulari de declaració responsable! 

L’horari d’obertura és de 10 a 15 h i de 17 a 21 h de dilluns a divendres. Més enllà de l’activitat presencial seguim oferint activitat i la resta de serveis a través de les nostres xarxes socials i correu-e! 

Si teniu qualsevol dubte o necessitat, ens podeu contactar per telèfon, correu-e o xarxes.

Data i hora

(Dimecres) 0:00 - 23:59

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontama