octubre, 2020

30oct - 13novTot el diaCom funcionem?Activitat presencial: què sí i que no?(Tot el dia)

Detalls

  • Les assessories i atencions individuals de caràcter socioeducatiu són presencials, les activitats grupals són en línia i els esdeveniments culturals es mantenen amb inscripció prèvia i limitació d’aforament.
  • El lloguer i cessió d’espais queda restringit temporalment. 

Les diferents tipologies d’activitats que realitzem a l’Espai Jove La Fontana s’han vist modificades per les mesures de contenció de la COVID-19 publicades a la resolució SLT/1/2021 del 4 de gener de 2021 que afecten Centres Cívics i equipaments similars pel període del 7 al 17 de gener.

En aquest sentit, es mantenen totes les activitats, programes i atencions de caràcter socioeducatiu i de suport juvenil, però només les que són individuals es fan presencialment. En el cas dels serveis i projectes de l’equipament, són les assessories del punt infoJOVE de Gràcia, les atencions personalitzades de l’Aquí T’Escoltem, del programa Joves Jo+ de Barcelona Activa i les atencions del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils (CRAJ). En alguns casos, si els grups són de més de sis persones, es manté l’activitat en línia. En tots els casos, les activitats segueixen mantenint la inscripció o sol·licitud de cita prèvia i les mesures sanitàries. Per a conèixer els detalls de cada servei en concret, podeu contactar directament amb el servei a través de les seves vies corresponents.

La resta d’activitats de caràcter grupal amb inscripció prèvia, com #enSEXtimem, es faran en línia i els espectacles i altres actes culturals es mantenen presencialment amb inscripció prèvia i limitació d’aforament sempre mantenint les mesures sanitàries. 

El lloguer i cessió d’espais a entitats i col·lectius queda restringit temporalment amb excepcions a aquelles de caràcter socioeducatiu i de l’àmbit de l’educació en el lleure. És per a això que el formulari de lloguer i cessió d’espais del web segueix actiu tot i que, més enllà de la disponibilitat de les sales, la tipologia d’activitat pot ser un motiu per no poder acollir les demandes.

Totes aquestes dinàmiques de funcionament de l’equipament estan en constant actualització en funció de les informacions, normatives i mesures que ens arriben. Aquí podeu llegir les mesures de prevenció de la covid-19 que seguim a l’Espai Jove La Fontana tant col·lectivament com individualment.

L’horari d’obertura és de 10 a 15 h i de 17 a 21 h de dilluns a divendres. Més enllà de l’activitat presencial seguim oferint activitat i la resta de serveis a través de les nostres xarxes socials i correu-e! 

Si teniu qualsevol dubte o necessitat, ens podeu contactar per telèfon, correu-e o xarxes.

Data i hora

Octubre 30 (Divendres) - Novembre 13 (Divendres)

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontama