octubre, 2020

30oct - 13novTot el diaCom funcionem?Activitat presencial: què sí i que no?(Tot el dia)

Detalls

  • L’activitat presencial a l’Espai Jove La Fontana s’atura amb algunes excepcions en compliment de les mesures de contenció de la COVID-19, segons la normativa vigent. 
  • Els tallers passen a fer-se en línia i estem treballant per tal de traslladar el màxim possible a les xarxes l’activitat programada en l’àmbit sociocultural i de promoció juvenil. 

Les diferents tipologies d’activitats que realitzem a l’Espai Jove La Fontana s’han vist afectades per les mesures de contenció de la COVID-19 anunciades pel Govern de la Generalitat el 29 d’octubre de 2020 per als 15 dies vinents. 

En aquest sentit, tota l’activitat presencial tant de l’espai jove com dels diferents serveis allotjats a l’equipament queda suspesa amb les següents excepcions: Atencions i les consultes al taulell de l’espai jove i del Punt infoJOVE de Gràcia així com les atencions individuals de l’Aquí T’Escoltem, l’atenció presencial i el lloguer de material del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils (CRAJ) i les atencions i assessories de BCN Activa Joves Jo+, sempre amb cita prèvia. Per a més detalls, consulteu el web de cada servei. 

La impossibilitat de fer servir les sales de l’equipament implica la suspensió del lloguer i cessió d’espais a entitats i col·lectius i les activitats culturals que estaven programades. Malgrat això, mantenim el compromís amb la promoció juvenil i les línies de treball en l’àmbit cultural i, per una banda, els tallers trimestrals passaran a fer-se en línia i, per altra banda, tornem a repensar els diferents projectes per oferir alternatives a la presencialitat a través de les xarxes.

Totes aquestes dinàmiques de funcionament de l’equipament estan en constant actualització en funció de les informacions, normatives i mesures vigents.

Aquí podeu llegir les mesures de prevenció de la covid-19 que seguim a l’Espai Jove La Fontana tant col·lectivament com individualment.

L’horari d’obertura és de 10 a 15 h i de 17 a 21 h de dilluns a divendres i tanquem el cap de setmana.

Si teniu qualsevol dubte o necessitat, ens podeu contactar per telèfon, correu-e o xarxes.

Data i hora

Octubre 30 (Divendres) - Novembre 13 (Divendres)

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontama