març, 2021

3mar - 30abrTot el diaCom funcionem?Activitat presencial: què sí i que no?(Tot el dia)

Detalls

  • Es reprèn l’activitat de caràcter lúdic a l’espai de trobada i s’amplia l’aforament al 70% als espectacles i activitats culturals.
  • El lloguer i cessió d’espais es reserva a les entitats prioritàries i segueix restringit temporalment de forma generalitzada. 

Les diferents tipologies d’activitats que realitzem a l’Espai Jove La Fontana s’han vist modificades per les mesures de contenció de la COVID-19 publicades a la Resolució SLT/1587/2021 que afecten Centres Cívics i equipaments similars.

En aquest sentit, es permet la presencialitat als tallers de majors d’edat amb un màxim de 10 persones amb distància d’1,5m i mascareta. Es manté la presencialitat per a les activitats prèviament autoritzades de caràcter socioeducatiu i de suport juvenil que, en el cas dels serveis i projectes de l’equipament, són els tallers trimestrals per a menors d’edat i les assessories, tallers i formacions del punt infoJOVE de Gràcia i de l’Aquí T’Escoltem. També es mantenen presencials les atencions d’aquests dos serveis i del programa Joves Jo+ de Barcelona Activa i del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils (CRAJ). En tots els casos, les activitats segueixen mantenint la inscripció o sol·licitud de cita prèvia, les mesures sanitàries i la limitació d’aforament és fins a 10 persones. Per a conèixer els detalls de cada servei en concret, podeu contactar directament amb el servei a través de les seves vies corresponents.

Tornem a obrir l’espai de trobada amb activitats de caràcter lúdic (videojocs, jocs de taula, etc) amb distància, mascareta, desinfecció prèvia dels materials i registre al formulari d’accés puntual. L’espai d’estudi a l’espai de trobada i a les taules del Punt infoJOVE de Gràcia segueix també permesa amb el corresponent límit d’aforament i inscripció al formulari d’accés puntual.

Els espectacles i altres actes culturals es mantenen presencialment amb inscripció prèvia i l’aforament segueix limitat, però s’amplia al 70% sempre mantenint les mesures sanitàries. 

El lloguer i cessió d’espais a entitats i col·lectius queda restringit temporalment amb excepcions a aquelles de caràcter socioeducatiu, de l’àmbit de l’educació en el lleure i de l’àmbit territorial de Gràcia. És per a això que el formulari de lloguer i cessió d’espais del web segueix actiu tot i que, més enllà de la disponibilitat de les sales, la tipologia d’activitat pot ser un motiu per no poder acollir les demandes.

Totes aquestes dinàmiques de funcionament de l’equipament estan en constant actualització en funció de les informacions, normatives i mesures que ens arriben.

Aquí podeu llegir les mesures de prevenció de la covid-19 que seguim a l’Espai Jove La Fontana tant col·lectivament com individualment. Si has d’entrar a La Fontana per a un motiu diferent a les activitats organitzades, llegeix aquí el llistat de possibles simptomatologies de la covid-19 i emplena aquest formulari de declaració responsable! 

L’horari d’obertura és de 10 a 15 h i de 17 a 21 h de dilluns a divendres. Més enllà de l’activitat presencial seguim oferint activitat i la resta de serveis a través de les nostres xarxes socials i correu-e! 

Si teniu qualsevol dubte o necessitat, ens podeu contactar per telèfon, correu-e o xarxes.

Data i hora

Març 3 (Dimecres) - Abril 30 (Divendres)

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontama