gener, 2022

31gen - 6febgen 310:00feb 6Com funcionem ara a La Fontana? GENER '22(gener 31) 0:00 - (febrer 6) 23:59 Tipus d'activitat:Altres activitats

Detalls

  • La Fontana torna al 100% de la seva capacitat.
  • Mantenim els bucs d’assaig tancats.
  • La programació cultural torna a l’aforament del 100% amb el públic assegut, amb 1,5m de distància i amb mascareta. 
  • Reactivem el servei de barra als concerts.

Les activitats que realitzem a l’Espai Jove La Fontana s’han vist modificades per la Resolució SLT/99/2022 de 26 de gener, per la qual s’estableixen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya i amb l’adequació concreta a l’activitat dels equipaments i serveis juvenils de Barcelona. 

En aquest sentit, es permet el 100% d’aforament en espais tancats, garantint les condicions de ventilació mínimes. En tots els espais es garantirà la ventilació, hi haurà gel hidroalcohòlic i l’ús de mascareta seguirà sent obligatori.

La programació cultural torna als seus horaris habituals, sense limitació en l’hora de finalització. La resta d’horaris de l’equipament, segueixen sent els habituals (de 10 a 15 hores als matins i de 17 a 21 hores a les tardes).

Els serveis individuals com els serveis del Punt InfoJove Gràcia, les assessories i els acompanyaments de l’Aquí T’Escoltem, seguiran funcionant amb mascareta, gel hidroalcohòlic i distàncies de seguretat.

L’espai de trobada, amb activitats de caràcter lúdic (videojocs, jocs de taula, etc) estarà obert en l’horari d’obertura de l’equipament amb el 100% de l’aforament, a més de distància, mascareta, desinfecció prèvia dels materials i sense registre d’accés puntual. L’espai d’estudi a l’espai de trobada i a les taules del Punt infoJOVE de Gràcia segueix també permesa i ara també amb el 100% de l’aforament.

Els bucs d’assaig romandran tancats.

Els espectacles, concerts i altres actes culturals es mantenen presencialment i l’aforament és del 100%, sempre mantenint les mesures sanitàries (assistents asseguts, distància d’1,5 m i mascareta obligatòria). No caldrà fer la inscripció prèvia a les activitats ni esdeveniments puntuals. Reprenem el servei de barra durant els concerts, amb les mesures necessàries: garantint distància mínima d’1,5 metres entre comensals. El servei de restauració ha de ser coincident amb els espais sectoritzats establerts i per al públic assignat a cada espai. Fora d’aquests espais no es permet el consum de begudes ni aliments.

El servei de lloguer i cessió d’espais a entitats i col·lectius segueix actiu i a través del formulari de lloguer i cessió d’espais del web, ara amb l’aforament del 100% de totes les sales, tot i que com sempre, caldrà tenir en compte la disponibilitat de les sales per fer-ne ús. Per a la cessió i lloguer d’espais, serà imprescindible acceptar les condicions d’ús de l’espai i firmar la declaració responsable.

Totes aquestes dinàmiques de funcionament de l’equipament estan en constant actualització en funció de les informacions, normatives i mesures que ens arriben.

L’horari d’obertura és de 10 a 15 h i de 17 a 21 h de dilluns a divendres. Si teniu qualsevol dubte o necessitat, ens podeu contactar per telèfon, correu-e o xarxes.

Data i hora

Gener 31 (Dilluns) 0:00 - Febrer 6 (Diumenge) 23:59

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontana