desembre, 2021

24des - 7gendes 240:00gen 7Com funcionem ara a La Fontana? DESEMBRE 2021(desembre 24) 0:00 - (gener 7) 0:00 Tipus d'activitat:Altres activitats

Detalls

  • La Fontana torna al 70% de la seva capacitat en la majoria d’activitats i esdeveniments.
  • Tanquem els bucs d’assaig.
  • La programació cultural redueix l’aforament al 70% amb el públic assegut, amb 1,5m de distància, amb mascareta i finalitzant, com a màxim, a les 00.30 hores. 

Les activitats que realitzem a l’Espai Jove La Fontana s’han vist modificades per la Resolució SLT/3787/2021 de 23 de desembre, per la qual s’estableixen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya i amb l’adequació concreta a l’activitat dels equipaments i serveis juvenils de Barcelona. 

En aquest sentit, es permet el 70% d’aforament en espais tancats, garantint les condicions de ventilació mínimes. A més, tots els assistents hauran d’estar asseguts en cadires i a 1,5 metres de distància. En tots els espais es garantirà la ventilació, hi haurà gel hidroalcohòlic i l’ús de mascareta seguirà sent obligatori.

La programació cultural finalitzarà com a molt tard a les 00.30 hores. La resta d’horaris de l’equipament, segueixen sent els habituals (de 10 a 15 hores als matins i de 17 a 21 hores a les tardes).

Els serveis individuals com els serveis del Punt InfoJove Gràcia, les assessories i els acompanyaments de l’Aquí T’Escoltem, seguiran funcionant amb mascareta, gel hidroalcohòlic i distàncies de seguretat.

L’espai de trobada, amb activitats de caràcter lúdic (videojocs, jocs de taula, etc) estarà obert en l’horari d’obertura de l’equipament amb el 70% de l’aforament, a més de distància, mascareta, desinfecció prèvia dels materials i ja no és necessari el registre d’accés puntual. L’espai d’estudi a l’espai de trobada i a les taules del Punt infoJOVE de Gràcia segueix també permesa i ara també amb el 70% de l’aforament.

Els bucs d’assaig romandran tancats.

Els espectacles, concerts i altres actes culturals es mantenen presencialment i l’aforament és del 70%, sempre mantenint les mesures sanitàries (assistents asseguts, distància d’1,5 m i mascareta obligatòria). No caldrà fer la inscripció prèvia a les activitats i esdeveniments puntuals però sí que caldrà fer control d’assistència i preassignació de localitats.

El servei de lloguer i cessió d’espais a entitats i col·lectius segueix actiu i a través del formulari de lloguer i cessió d’espais del web, ara amb l’aforament del 70% de totes les sales, tot i que com sempre, caldrà tenir en compte la disponibilitat de les sales per fer-ne ús. Per a la cessió i lloguer d’espais, serà imprescindible acceptar les condicions d’ús de l’espai i firmar la declaració responsable.

Totes aquestes dinàmiques de funcionament de l’equipament estan en constant actualització en funció de les informacions, normatives i mesures que ens arriben.

L’horari d’obertura és de 10 a 15 h i de 17 a 21 h de dilluns a divendres. Si teniu qualsevol dubte o necessitat, ens podeu contactar per telèfon, correu-e o xarxes.

Data i hora

Desembre 24 (Divendres) 0:00 - Gener 7 (Divendres) 0:00

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontana