juny, 2018

26jun - 28setTot el diaCLING! MICROTEATRE D'HUMOR(Tot el dia) Tipus d'activitat:Espectacles

Detalls

Jove teatreru, jove teatrera… Et busquem!! Obrim la convocatòria de textos per participar al CLING! Festival de Microteatre d’humor a Gràcia! Si tens alguna proposta… no ho dubtis! I si encara no la tens… Prepara-la al llarg de l’estiu! Busquem joves fins als 29 anys que vulguin ensenyar les seves creacions humorístiques de màxim 20 minuts: clown, teatre, monòlegs…

Convocatòria oberta fins al 28 de setembre de 2018!

CLING! Festival de Microteatre d’Humor a Gràcia

El CLING! és un festival de peces teatrals en petit format, de curta durada, per a un públic reduït, en un espai no convencional: les sales i espais de La Fontana. La proposta vol oferir un recull de peces teatrals que d’alguna manera estigui relacionada amb l’humor. S’emmarca en el Cicle Gràcia Riu!, organitzat al districte de Gràcia, en el qual es realitzaran activitats diverses a diferents equipaments i espais culturals del barri. El CLING! se celebrarà el diumenge 28 d’octubre a les 18h a l’Espai Jove La Fontana.

Una comissió artística formada per professionals del sector i professionals de l’equipament farà la selecció de les propostes rebudes que es farà pública el divendres 28 de setembre al web de La Fontana.

T’hi apuntes?

Consulta les bases de participació aquí i envia la teva proposta!

 

 

Data i hora

Juny 26 (Dimarts) - Setembre 28 (Divendres)

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontana