març, 2021

9mar - 30Tot el diaCICLE 8M | EXPOSICIÓ COL·LECTIVA"Els nostres cossos"(Tot el dia) Tipus d'activitat:Altres activitats

Detalls

Hem seleccionat les obres de 25 dones joves i artistes per a la segona edició de l’Exposició Col·lectiva d’Art Feminista! Obres de disciplines artístiques diverses (dibuix, escultura, fotografia, pintura…) al voltant de la reapropiació del cos propi sota el títol “Els nostres cossos” es podran veure a les parets de La Fontana del 9 al 30 de març de dilluns a divendres de 10 a 15 h i de 17 h a 21 h. La inauguració serà el dijous 11 de març a les 18 h amb concert de Miriam Faylinn

Aquesta activitat s’emmarca dins del CICLE 8M 2021.

L’aforament per a la inauguració i el concert és limitat i cal fer reserva prèvia a través d’aquest formulari

Llegeix aquí el llistat de possibles simptomatologies de la covid-19. 

Aquí podeu llegir les mesures de prevenció de la covid-19 que seguim a l’Espai Jove La Fontana tant col·lectivament com individualment.

“Els nostres cossos”

En aquesta edició, el que és personal i el cos propi es converteixen en el subjecte i l’objecte de l’art. Les artistes i la seva obra han de fer visible, d’alguna manera, la violència estructural que pateixen sobretot les dones cap als seus cossos i com, durant la història de l’art, s’ha representat a les dones des d’un prisma masclista i patriarcal. També es valorarà l’exploració dels tabús del cos propi per trencar tòpics i estereotips sobre la figura i les postures tant femenines com masculines.

L’Exposició s’emmarca dins el programa de suport a la creació de l’equipament amb la voluntat de ser un aparador dels i les joves creadores i fer possible la realització de diferents propostes culturals i artístiques. En aquesta edició, l’exposició també té l’objectiu de posar en valor la feina que moltes dones artistes fan per transformar la realitat i reivindicar les desigualtats.

Miriam Faylinn

Data i hora

9 (Dimarts) - 30 (Dimarts)

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontana i Consell de la Joventut de Barcelona (CJB)