març, 2021

12mar19:00- 20:30CICLE 8M | DANSAGuie’ Biaani’ - "Flor de Luz"19:00 - 20:30 Tipus d'activitat:Espectacles

Detalls

En el marc del CICLE 8M 2021 a La Fontana la companyia Guie’ Biaani’ presentarà l’espectacle de dansa contemporània Flor de Luz el divendres 12 de març a les 19.30 h (obertura de portes a les 19 h) amb entrada a taquilla inversa. Cal reservar plaça en aquest formulari!

El títol de l’espectacle prové de la llengua zapoteca originària de Mèxic i és una proposta de dansa vivencial en el procés creatiu i en el resultat final on es plantegen situacions reals que han viscut les dones per fer crítica social i fer visible la situació de la dona en la societat. Cerca el replantejament, l’estudi, l’acceptació per tal de poder comprendre’s i sanar, des d’allò comú a allò individual.

Neix des de les vísceres i vivències genuïnes de cadascuna de les intèrprets amb la finalitat de reflectir en el cos comú situacions quotidianes que el sistema heteronormatiu i patriarcal va definir en elles mateixes.

Fitxa artística 

Espectacle sorgit al postgrau de l’Àrea Espai de Dansa i Creació sota la direcció de Valeria Vázquez i l’acompanyament artístic de Laura Vilar.

Intèrprets Esther Martí, Clara Torres, Kata Balogh, Marta Daniel, Lucia Carrano, Clio Van Kerm, Candela Cantor, Carolina Barbiel, Judith Rodríguez, Carmela Queirolo. 

Música original Felipe Bellora.

Llegeix aquí el llistat de possibles simptomatologies de la covid-19. 

Aquí podeu llegir les mesures de prevenció de la covid-19 que seguim a l’Espai Jove La Fontana tant col·lectivament com individualment.

GUIE` BIAANI` from GUIE BIAANI on Vimeo.

Data i hora

(Divendres) 19:00 - 20:30

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

EJLF