novembre, 2020

20nov - 26desTot el diaCICLE 25NContra la violència masclista(Tot el dia) Tipus d'activitat:Espectacles,Exposicions,Projeccions,Xerrades/Tallers

Detalls

Contra la violència masclista, programem un seguit d’activitats gratuïtes i participatives per obrir la reflexió i portar a l’acció: teatre, tallers, exposicions… Del 20 al 26 de novembre et convidem participar i moure’t! Pel 25N i sempre, contra la violència masclista! Totes les activitats són obertes i gratuïtes amb inscripció prèvia a través del formulari habilitat per a cadascuna.

 

  •  Tertúlia “Prenem les xarxes” Divendres 20 a les 18.30 h. Anabel Lorente, Gal·la i Reich Roca del canal Malaia parlaran sobre violències, influencers i feminismes a les xarxes socials. Organitza el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB). Activitat en línia, inscriu-te aquí!

 

  • Taula rodona Dissabte 21 a les 17 h. Jornades mixtes al voltant de les violències masclistes amb Queralt Guinart i Homs, La Dolsa Adela i representant d’ACVG Nou Barris. Organitza Artista o Musa. Activitat presencial, inscriu-te aquí
  • Concert Dissabte 21 a les 20 h. Las Opinólogas + Lxs Duendes del parque. Organitza Artista o Musa. Activitat presencial, inscriu-te aquí!

 

  • Cinema “La representació de la dona en el cinema” Dimarts 24 a les 18 h. Càpsula de Cinema i Gènere a càrrec d’Adrià Guxens. Activitat presencial, inscriu-te aquí

 

  • Taller Dijous 26 a les 17.30 h. Taller per a la prevenció de violències a càrrec del PIAD. Dirigit a joves 14 -17 anys. No mixte. Activitat presencial, inscriu-te aquí! Al formulari, hi has d’adjuntar també l’autorització per a menors d’edat del PIAD omplerta, que trobaràs aquí.  

 

Llegeix aquí el llistat de possibles simptomatologies de la covid-19. 

Aquí podeu llegir les mesures de prevenció de la covid-19 que seguim a l’Espai Jove La Fontana tant col·lectivament com individualment.

Data i hora

Novembre 20 (Divendres) - Desembre 26 (Dissabte)

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontama