novembre, 2020

20nov - 26Tot el diaCICLE 25NContra la violència masclista(Tot el dia) Tipus d'activitat:Espectacles,Exposicions,Projeccions,Xerrades/Tallers

Detalls

Contra la violència masclista, programem un seguit d’activitats gratuïtes i participatives per obrir la reflexió i portar a l’acció: teatre, tallers, exposicions… Del 20 al 26 de novembre et convidem participar i moure’t! Pel 25N i sempre, contra la violència masclista! Totes les activitats són obertes i gratuïtes amb inscripció prèvia a través del formulari habilitat per a cadascuna.

A causa de les mesures vigents de contenció de la COVID-19, moltes de les activitats han estat ajornades. Les mirarem de reprogramar quan sigui possible. La informació d’aquesta pàgina web està actualitzada.

 

 

  • Taula rodona Dissabte 21 a les 17 h. Jornades mixtes al voltant de les violències masclistes amb Queralt Guinart i Homs, La Dolsa Adela i representant d’ACVG Nou Barris. Organitza Artista o Musa. Activitat en línia, inscriu-te aquí
  • Concert Dissabte 21 a les 20 h. Las Opinólogas + Lxs Duendes del parque. Organitza Artista o Musa. Activitat presencial, inscriu-te aquí! AJORNAT!

 

 

  • Taller Dijous 26 a les 17.30 h. Taller per a la prevenció de violències a càrrec del PIAD. Dirigit a joves 14 -17 anys. No mixte. Activitat en línia, inscriu-te aquí! Al formulari, hi has d’adjuntar també l’autorització per a menors d’edat del PIAD omplerta, que trobaràs aquí.  

 

  • Dansa “Flor de Luz” Divendres 27 a les 19.30 h. Guie’ Biaani’ presenta un espectacle de dansa contemporània fruit de les vivències genuïnes de cadascuna de les intèrprets amb la finalitat de reflectir en el cos comú situacions quotidianes que el sistema heteronormatiu i patriarcal va definir en elles mateixes. Reserva plaça aquí! AJORNAT!

 

Llegeix aquí el llistat de possibles simptomatologies de la covid-19. 

Aquí podeu llegir les mesures de prevenció de la covid-19 que seguim a l’Espai Jove La Fontana tant col·lectivament com individualment.

Data i hora

20 (Divendres) - 26 (Dijous)

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontama