novembre, 2020

21nov17:00- 19:00CICLE 25N | TAULA RODONAArtista o Musa17:00 - 19:00 Tipus d'activitat:Xerrades/Tallers

Detalls

Dissabte 21 a les 17 h adaptarem les jornades mixtes al voltant de les violències masclistes en el marc del Cicle 25N contra les violències masclistes amb una taula rodona per abordar aspectes com l’assetjament, les agressions sexuals, físiques i no físiques, així com el control, la invisibilització o la humiliació que s’aniran introduint a través d’exemples audiovisuals.

Inés Tarradellas, comunicadora, dissenyadora, realitzadora audiovisual, artista activista i ballarina reivindicadora de la feminitat (ballar com a eina d’autodefensa) serà l’encarregada de moderar la taula organitzada per Artista o Musa. Activitat en línia a facebook!

Les participants a la taula són:

  • Queralt Guinart i Homs. Il·lustradora i directora d’art. A les xarxes la podeu conèixer com kerrature i com a integrant de bunyol_tv (Una tele radicalment descentralista, improvisada i bollera). 
  • La Dolsa Adela. Activista LGTBI i membre d’El Pecado Records (un col·lectiu multidisciplinari no mixt d’artistes que funciona com a segell autogestionat per tal de donar-se suport mutu i visibilitzar també les dones en espais artístics-musicals). 
  • Tony. Membre d’Acció contra la Violència de Gènere Nou Barris. Una associació nascuda el 1999 per donar suport directe a les víctimes de violència de gènere, així com als membres de les famílies que ho pateixen o ho han patit.
  • María Paz Aedo. Doctora en Educació amb Menció en Aprenentatge Transformacional de la Universidad Bolivariana, post títol en Gènere i  Societat, actualment és postdoctorand del Doctorat d’Arts i Educació de la Universitat de Barcelona alhora que forma part de l’assemblea del bloc llatinoamericà. 
  • Sara Cuentas: Periodista i investigadora social, activista feminista descolonial i coordinadora de l’Escola Feminista Descolonial de la Xarxa de Migració, Gènere i Desenvolupament que forma part de la Plataforma Diverses8M.
  • Maite Alogo: Diplomada en Treball Social, aquesta catalana que es defineix com “dona, negra, feminista interseccional” va obrir fa un parell d’anys el compte d’instagram @alertamachirulos en la que denuncia i visibilitza la violència misògina.

 

Data i hora

(Dissabte) 17:00 - 19:00

Organitzador

Espai Jove La Fontana + Artista o Musa