novembre, 2018

20nov - 21desTot el diaCICLE 25N CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA(Tot el dia) Tipus d'activitat:Espectacles,Exposicions,Xerrades/Tallers

Detalls

Contra la violència masclista, programem un seguit d’activitats gratuïtes i participatives per obrir la reflexió i portar a l’acció: teatre, tallers, exposicions… Del 20 al 27 de novembre i també puntualment al desembre et convidem a venir, participar i moure’t! Pel 25N i sempre!

  • Dt. 20/11 a les 20 h. TEATRE FÒRUM: “El carrer és nostre, que es noti!” a càrrec de Cúrcuma, SCCL.

Una peça sobre l’assetjament sexual a l’espai públic feta a patir de les experiències de diverses dones i lesbianes. Des del relat personal, amb humor i respecte cap a les pròpies vivències i les pròpies estratègies, repensant els nostres cossos i els seus significants, vivint-los i volent-los lliures. Es farà la representació i posteriorment hi haurà un espai de debat. 

  • Dc. 21 i 28/11 a les 17:30 h. TALLER OBERT: “Trobem-nos! TABÚ sobre l’assetjament” a càrrec de EJLF i ATE.

T’atreveixes a jugar al TABÚ sobre l’assetjament? Veurem si som o no capaces de detectar-lo. Per a joves de 12-20 anys.

  • Dv. 23/11 a les 17 hINSTAL·LACIÓ PARTICIPATIVA: “Estenedor contra la violència masclista” a càrrec de EJLF i ATE.

Quins exemples de violència masclista hem viscut? Com podem respondre’ls? Farem una reflexió conjunta que agafarà forma d’exposició. Participa! Per a joves de 12-20 anys.

  • Dv. 24/11 a les 19 h. TEATRE: “T.U.P.P.E.R.S” un text de Gaia Bautista.

Dubtes, incoherències, queixes i roba. Tuppers de diumenge i dues dones cansades. Estan avorrides de queixar-se, o es queixen perquè s’avorreixen?

  • Dv. 27/11 a les 18 h. TALLER OBERT: “Autodefensa per a noies” a càrrec de ATE.

En un ambient de confiança, agafarem eines per guanyar seguretat tant física com emocional. Per a noies de 12-20 anys.

  • 20-27/11 en horari d’obertura. EXPOSICIÓ PARTICIPATIVA: “Treu la merda masclista del teu dia a dia!” a càrrec de Punt infoJOVE de Gràcia.

Agafa un sobre de dins la rentadora i reflexiona sobre les actituds, comportaments i violències masclistes que ens embruten dia a dia.

 

I AL DESEMBRE…

En aquesta peça Laura, una noia de 16 anys va a les festes del seu poble, on haurà de fer front a situacions de caire masclista, sota la influencia del alcohol que encara la fa més vulnerable. Com afronta la realitat del dia desprès…? Espectacle interactiu i participatiu en què les persones del públic deixen de ser uns simples espectadors i passen a substituir els actors i les actrius. Assajant la realitat que potser un dia els tocarà viure, ajuden els protagonistes de l’obra a trobar noves maneres d’actuar davant de les situacions conflictives que planteja la peça teatral.

 

 

 

 

 

 

 

Data i hora

Novembre 20 (Dimarts) - Desembre 21 (Divendres)

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontana, Aqui T'Escoltem