març, 2020

25mar - 30abrTot el diaBUCS CONFINATS!Ensenyem la música de les bandes de la casa!(Tot el dia) Tipus d'activitat:Espectacles

Detalls

Segueixes tocant a casa? Comparteix la teva música! Tant si són cançons noves al voltant de la vivència del confinament com si són versions casolanes de les cançons habituals… Ensenya-les! Obrim els bucs a la xarxa a de #lafontanaacasa!

Estem transformant les activitats de fontana per poder mantenir l’activitat a la xarxa i, en aquests dies de confinament, hem comprovat que la música no s’atura! A falta de poder assajar i trobar-se en grup als bucs d’assaig, les bandes de la casa segueixen creant cançons cadascú a la seva habitació. Ja en són unes quantes les que s’han animat a compartir-les amb nosaltres!

Hem proposat crear, sols o en grup, cançons al voltant de les vivències i sentiments en el confinament. Si no, qualsevol altra cançó que es vulgui ensenyar!

Tot el que anem rebent ho anirem penjant a la xarxa a IGTV del nostre perfil d’instagram per seguir fent visible la música que viu a La Fontana!

#BucsConfinats #lafontanaacasa #ensquedemacasa #quedatacasa

Data i hora

Març 25 (Dimecres) - Abril 30 (Dijous)

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontana