març, 2019

1mar - 29Tot el diaACTIVITATS DEL #BVS19(Tot el dia) Tipus d'activitat:Exposicions,Projeccions,Xerrades/Tallers

Detalls

El Festival Barcelona VisualSound #BVS19 és un espai d’exhibició i una plataforma de promoció per a la gent jove artista i creadora de l’àmbit audiovisual que aposta per les persones joves, per la seva presència a diferents barris de la ciutat, per la diversitat de formats i disciplines audiovisuals i per donar cabuda a públics i persones creatives amb sensibilitats diferents. I per fer-ho, no ens arremanguem per poca cosa!

Aquí tens el calendari d’activitats del festival repartides pels espais i casals de joves d’arreu de la ciutat entre el 18 i el 29 de març! Tallers, xerrades, projeccions, escape room de sèries, entrega de premis… Al voltant de la creació audiovisual i jove.

A Fontana, aquest és el menú:

📆 24/3 a les 19 h Projecció i votació dels curts del “2 minuts en 1 dia”. Concurs de curtmetratges de màxim 2 minuts de durada  en un màxim de 24 hores seguint tres premisses facilitades en el moment de començar. Es realitzarà entre el 22 de març i el 23 de març de 2019. Les inscripcions estan obertes fins al dia 20 de març en aquest enllaç!

📆 25/3 Xerrada a les 19 h “Enganxats a les sèries”. De la universitat a la televisió: quatre alumnes de la UPF creen la propera sèrie de prime time de TV3. Xerrada a càrrec de les joves cineastes Ona Anglada, Laura Azemar, Natàlia Boadas i Marta Vivet.

📆 27/3 a les 17.30 h “Serial Escape Room”. Vine a fer un scape room sobre sèries i emocions i no deixis atrapar-te pel temps. Cal inscripció prèvia! Escriu un correu a projectes@lafontana.org.

📆 de l’11 al 31/3  Exposició dels cartells presentats al concurs de la imatge del #BVS19. Creacions presentades al 3r Concurs de cartells de Festivals per a joves convocat pel Departament de Joventut a finals de l’any passat. La mostra inclourà les 52 obres dedicades a difondre el Festival.

I aquí pots consultar TOTES LES ACTIVITATS del Festival a les diferents seus!

Data i hora

1 (Divendres) - 29 (Divendres)

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espais i Casals de Joves de Barcelona i Departament de Joventut de l'Ajuntament de Barcelona.