febrer, 2021

26feb18:00- 20:00Esdeveniment cancelatJOC | FRONTERES INVISIBLESSurt al carrer!18:00 - 20:00 Tipus d'activitat:Xerrades/Tallers

Detalls

A partir d’un joc, posarem en relleu la realitat amb la qual una persona migrant es troba quan arriba a l’estat Espanyol per entendre les traves burocràtiques a les quals s’exposa i de comprendre la brutalitat social a la qual és sotmès. Quin paper juguem tots plegats amb el racisme? És aquest una discriminació residual o forma part d’una estructura organitzada? Què podem fer per combatre el racisme? Vine divendres 26 de febrer a les 18 h a la plaça de La Fontana i juga!

L’activitat va dirigida a joves dels 12 als 29 anys amb inscripció prèvia en aquest enllaç.

Llegeix aquí el llistat de possibles simptomatologies de la COVID-19 i aquí les mesures que seguim a l’Espai Jove La Fontana tant col·lectivament com individualment.

El joc a mida real

Aquesta activitat està basada en el joc de taula Fronteres Invisibles per tal de fer-ho a mida real on la persona que juga esdevé el personatge i el protagonista del taulell. El joc està dinamitzat per les persones encarregades que, finalment, també obriran un espai de debat per compartir opinions, sentiments i coneixements que han anat sorgint durant el joc i l’experiència vital de les persones que han patit directament els racismes que tracta el joc.

Qui hi ha darrera de Fronteres Invisibles?

Fronteres invisibles és un projecte que va néixer dins l’Agrupament Escolta i Guia Rudyard Kipling de Barcelona per constituir-se posteriorment com a entitat sense ànim de lucre per desenvolupar el joc i oferir feina a persones en procés de regularitzar el seu permís de residència.

 

Data i hora

(Divendres) 18:00 - 20:00

Organitzador

Espai Jove La Fontana i Fronteres Invisibles