desembre, 2017

11des - 22des 110:00des 22EXPOSICIÓ: ITINERÀNCIES VISIBLES0:00 - 0:00 (22) Tipus d'activitat:Exposicions

Detalls

Entre el Dia Mundial dels Drets Humans i el de les Persones Migrants, acollirem l’exposició que alumnes de 4t d’ESO de Sant Andreu van crear a través de la investigació de la vida de diferents persones migrades que han arribat a Barcelona. Aquest projecte, Itineràncies Visibles, ha estat dinamitzat per El Parlante i la podrem veure de l’11 al 22 de desembre.

ITINERÀNCIES VISIBLES

Projecte visual educomunicatiu que busca fer visibles els diferents camins, lluites i motius per emigrar, com també les barreres que els són imposades a les persones en el seu moviment imparable. Itineràncies visibles ens acosta a les persones que, per diferents motius, han migrat a Barcelona, als seus drets, i a la importància que tenen l’empatia, el respecte i el tracte que hi donem. L’exposició està centrada en la mostra fotogràfica que visibilitza la història i trajectòria de diferents persones d’arreu del món que viuen a Barcelona.

Els autors i autores de les fotos són un grup de joves de 4t d’ESO del Centre Educatiu FEDAC Sant Andreu, els quals han participat en tot un treball de sensibilització i creació conjunta al voltant dels moviments migratoris, el refugi i la identitat. Aquesta proposta s’emmarca en un projecte més ampli d’aprenentatge i servei, “El camí dels
refugiats”, liderat pel centre educatiu.

Un projecte realitzat per l’associació elParlante i la fotògrafa Eva Parey, en col·laboració amb el Centre Educatiu FEDAC St Andreu i amb el suport econòmic del l’Ajuntament de Barcelona.

Aquí pots veure un vídeo del procés que van viure els i les creadores!

Data i hora

11 (Dilluns) 0:00 - 22 (Divendres) 0:00

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontana