abril, 2019

6abrTot el dia10 ANYS DE LA FONTANA!(Tot el dia: dissabte) Tipus d'activitat:Espectacles

Detalls

Amics, amigues, companyes, gent de cada dia, les que han passat per aquí, les que vindran, les que només han trepitjat fontana per creuar de gran de gràcia a la plaça, treballadores, treballadors, grups de música, associacions, estudiants, joves…

L’Espai Jove La Fontana fa 10 anys!

El dissabte 6 d’abril et convidem a participar en les activitats que hem organitzat per celebrar-ho des de primera hora fins ben entrada la nit: exhibicions de tallers, vermut amb swing, dinar popular de paella, cluedo, presentació dels nous noms de les sales, cercavila, tabalada, sopar i concerts!

Totes les activitats són gratuïtes i obertes!

Pren nota i participa-hi!

11 h. Exhibició i espai obert amb Fem Dance Crew (taller de Hip-Hop de La Fontana), Dapo Fresstyle Football.

12 h. Vermut de swing amb la música d’Ilya Matveev and his Paperboys. Música, ballada i bon ambient per engegar el dia!

14 h. Dinar popular de paella a càrrec de La Diabòlica de Gràcia. Fins a esgotar les racions! Reserva el teu tiquet presencialment al matí!

16 h. El joc del Cluedo en gran i en viu a càrrec de Nòmades Teatre Crític de Gràcia. Resol el cas a través de les pistes! Vine en grup!

18 h. El Joc dels nous noms de La Fontana! Presentarem els nous noms fruit de la votació popular i, si resols les preguntes… Et podràs endur la tote bag dels 10 anys!

19.30 h. Tabalada, cercavila i lluïment a càrrec de La Diabòlica de Gràcia. Sortirem pels carrers de la Vila i il·luminarem la plaça de Santa Rosa!

21 h. Sopar a càrrec de l’Esplai GMM. Els diners recollits finançaran els projectes de l’esplai. 

22 h. Concert de fi de festa amb Shamrock VagabondsBlue Joy i AngangasPop, folk, ska, reggae, festa, versions i alegria per acabar l’aniversari ben amunt!

 

Així sonen els grups dels concerts!

SHAMROCK VAGABONDS

BLUE JOY

 

ANGANGAS

Data i hora

Tot el dia (Dissabte)

Localització

Espai Jove La Fontana

Carrer Gran de Gràcia 190-192

Organitzador

Espai Jove La Fontana