El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) és l’entitat gestora de l’Espai Jove La Fontana. Es tracta d’una plataforma interassociativa que agrupa a les entitats juvenils de Barcelona. El principal objectiu del CJB és defensar l’associacionisme i esdevenir un instrument democràtic de participació i acció juvenil. Per aquest motiu, treballa per fomentar els moviments associatius juvenils i potenciar-los com a veritables escoles de formació en els processos democràtics, participatius i de presa de decisions.

Seguint aquests criteris, la seva actuació es basa en els següents eixos:

Punt de trobada

Espai de treball en xarxa i intercanvi entre les entitats juvenils barcelonines. Pretén esdevenir un punt de debat estructurat segons l’àmbit d’actuació de l’associació: educació, cultura, acció social…

Referent de la coordinació territorial

Fomentar la participació dels i les joves als barris a través de la creació de plataformes territorials de joventut a cada districte.

Representació i d’interlocució

El Consell de Joventut és una entitat independent amb personalitat jurídica que compta amb el reconeixement de l’Ajuntament de Barcelona com a interlocutor en les temàtiques que afecten a les polítiques de joventut.

Segueix les xarxes socials del CJB:

fb
tw