Les activitats musicals son un dels plats forts de la programació i la dinamització de l’Espai Jove La Fontana. Si la teva passió és la música, estigues molt alerta! Aquí trobaràs tallers, concerts, micros oberts, concursos… Tot allò que necessites per fer el teu caminet en l’àmbit de la música!

El teu grup vol tocar a La Fontana? Doncs estàs de sort perquè programem un concert mensual col·lectiu d’entre els grups que ens ho proposen. Tingueu present que no lloguem en particular a grups ni promotores i que per organitzar un concert de forma externa cal ser una associació o entitat. T’interessa?

Programació musical: Si allò que t’interessa és venir com a públic no et preocupis, perquè mensualment a La Fontana programem concerts! Estigues alerta a la programació i no te’n perdis cap!

Concurs DMJ: Tens un grup de música novell, amb integrants menors de 30 anys? Participa al DMJ, el concurs de grups que assagen als tres centres del Districte equipats amb bucs del Casal de Joves del Coll, La Sedeta i La Fontana i altres grups amb vincles a Gràcia. Pots guanyar premis que ajudaran a fer créixer el teu projecte!