Aquest projecte té l’objectiu de celebrar i commemorar els dies del calendari de dies mundials i altres dates assenyalades destacables des d’una perspectiva transformadora, crítica i jove. En aquest sentit, s’organitzen diferents activitats com exposicions, xerrades, documentals, tallers o altres iniciatives similars de grups de joves per tal d’aportar coneixement i reflexió. Si bé ocasionalment s’organitzen activitats aïllades, en general acostumen a ser cicles que n’agrupen diverses al voltant d’una mateixa data. Segueix de ben a prop les activitats que t’interessin!

Coneix algunes de les activitats que hem fet fins ara:

25N Dia contra la violència masclista

Al voltant del 25 de novembre vam organitzar un cicle amb teatre i debats, xerrades, tallers i exposicions que oferien informació i eines per fer front a la violència masclista amb el focus posat en els i les joves.

21J Dia per a les persones refugiades

Al juny vam coordinar un cicle d’activitats al llarg d’una setmana per donar visibilitat al 21 de juny dia de les persones refugiades. Teatre, perfomance, exposicions, dansa i cinema documental de diferents artistes i col·lectius de joves.

Desembre DDHH

El desembre el vam dedicar als Drets Humans en un cicle on vam agrupar diferents projectes artístics i socials d’entitats i col·lectius juvenils que aborden diverses vulneracions de drets com els que pateixen les persones migrants, les discriminacions per identitat sexual o gènere i els discursos d’odi en general.