Aquest projecte té l’objectiu de celebrar i commemorar els dies del calendari de dies mundials i altres dates assenyalades destacables des d’una perspectiva transformadora, crítica i jove. En aquest sentit, s’organitzen diferents activitats com exposicions, xerrades, documentals, tallers o altres iniciatives similars de grups de joves per tal d’aportar coneixement i reflexió. Si bé ocasionalment s’organitzen activitats aïllades, en general acostumen a ser cicles que n’agrupen diverses al voltant d’una mateixa data. Segueix de ben a prop les activitats que t’interessin!

Aquest novembre… 25N. CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA! Estigues alerta de les activitats que anem anunciant!!

Coneix algunes de les activitats que hem fet fins ara:

25N Dia contra la violència masclista

Al voltant del 25 de novembre organitzem un cicle amb activitats, tallers i exposicions que oferien informació i eines per fer front a la violència masclista amb el focus posat en els i les joves.

8M Dia de les Dones

Al març vam coordinar un cicle d’activitats al voltant del Dia de les Dones. Teatre, música, exposicions, mural… A càrrec de diferents artistes i col·lectius de joves.

23A Sant Jordi

Per Sant Jordi vam col·laborar amb les biblioteques del districte de Gràcia per difondre lectures gratuïtes i en línia d’interès i temàtiques diverses. També vam fer un concert a la plaça amb Jardín de Romances i Los Vecinos de Manué.