Parlem de: Gestació per substitució o ventres de lloguer?

cartell cicle gènere_gestació per substitucióJornada amb la que les entitats juvenils volen promoure el debat i la reflexió al voltant de l’anomenada gestació per substitució o ventres de lloguer.

L’acte comptarà amb una sèrie de ponències i posteriorment s’obrirà un ampli espai de debat per tal que totes les persones i entitats assistents puguin intervenir i compartir les diferents visions al respecte.

Amb la participació de:

– Jordi Anton, soci de l’FLG (Associació de famílies LGTBI) i de SNH (Son Nuestros Hijos), membre del board de NELFA (xarxa europea d’associacions de famílies LGTBIQ*) i pare per gestació subrogada.

– Jose Lumbreras Barrasa, de l’ Asociación por la Gestación Subrogada en España i advocat especialitzat en dret de família.

– Beatriz San Román, Doctora en Psicología Social. Universitat Rovira i Virgili/ Grup AFIN-Universitat Autònoma de Barcelona.

– Altres ponents pendents de confirmar.

Fruit del debat sorgit en aquesta jornada les associacions juvenils del Consell de la Joventut de Barcelona contemplen la possibilitat d’elaborar un posicionament al respecte.

Data: Divendres 27 de maig de 2016 a les 18h

Preu: Gratuït

Organitza: CJB