Curs per a persones joves associades: Palestina, reflexions en veu alta

cartellpalestina2Des del grup de treball de Cooperació del Consell de la Joventut de Barcelona, l’Espai Jove la Fontanai la Coalició Prou Complicitat amb Israel us oferim un curs específic sobre Palestina. És un curs complet que hem dividit en tres sessions per a poder facilitar-vos l’assistència. Les sessions seran de dues hores i es realitzaran a l’Espai Jove la Fontana els dies:

  • 1 de juny de 19 a 21h – Palestina, una història de colonialisme a càrrec de l’Aritz Nafarroa
  • 8 de juny de 19 a 21h – Drets Humans, vulneracions i impunitat a càrrec d’en Mazeed (Associació Zaituna)
  • 15 de juny de 19 a 21h – Iniciatives no violentes, de la resistència popular al boicot – Alys Samson

La formació és gratuïta, està pensada per a persones joves majors de 18 anys que estiguin associades i que tinguin interès per formar-se sobre la història de Palestina, conèixer les Iniciatives no violentes que s’estan organitzant al territori i les xarxes de suport internacional.

Si compliu els requisits i esteu interessats i interessades en cursar-lo cliqueu AQUI

La data límit per fer la inscripció al curs és el dia 30 de Maig.