O te’l fas o te’l fan! Procés participatiu per l’elaboració del Pla Jove 2017-2020

cartellpetitSota el lema “O te’l fas o te’l fan”, el Consell de la Joventut de Barcelona ha articulat un procés de participació dirigit a totes les entitats juvenils de la ciutat per tal de que puguin debatre i aportar les seves demandes i reivindicacions en forma de propostes concretes per incorporar al nou Pla Jove. El Pla Jove és el conjunt de directrius que han de guiar les polítiques de joventut de l’Ajuntament de Barcelona del 2017 al 2020.

Per portar a terme aquest procés de participació, des del CJB han organitzat diferents Grups de Treball oberts, que tindran lloca a l’Espai Jove La Fontana, i on es tractaran diversos àmbits (gènere, sostenibilitat, cooperació, emancipació…) i on les entitats podran participar i dir la seva. També han creat una pàgina web on tothom qui vulgui podrà consultar les convocatòries dels diferents grups de treball, les propostes que vagin sortint d’aquests o l’avaluació de les 249 propostes que es van efectuar des del CJB per incorporar al passat Pla Jove. A més, si alguna persona o entitat juvenil vol participar i no pot assistir als Grups de Treball també podrà fer les seves aportacions a través del formulari “Proposa tu” que es troba a la mateixa web.

Amplia la informació a: www.cjb.cat/plajove