Bòsnia: Recuperem la memòria i teixim ponts de solidaritat i cooperació

cartell bosnia (1)El proper dia 18 de maig a les 19h a l’Espai Jove la Fontana es presenta la tercera sessió del cicle de xerrades per la pau “Diàlegs per la pau”. Aquesta vegada la nostra mirada viatja fins a Bòsnia de la mà de l’associació Districte 11. La ciutat de Barcelona està agermanada amb Sarajevo i encara perdura aquest enllaç de solidaritat i suport. Vint anys després del conflicte recuperem la memòria i reteixim ponts de solidaritat i suport amb entitats de la nostra ciutat que treballen per la diversitat i la pau.

Vols conèixer el conflicte? Vols escoltar vivències i experiències viscudes al territori? Vols poder compartir les teves experiències i debatre sobre el conflicte? Tens ganes de participar i no saps com ni on?

Aquesta és la teva oportunitat!

Les sessions formatives de “Diàlegs per la pau” neixen amb l’objectiu de dotar a les entitats juvenils i a les persones joves de la ciutat que volen fer cooperació de recursos, eines i coneixement sobre la cooperació, la pau i la història dels pobles en conflicte. Les sessions es plantegen de la mà de d’entitats que o bé treballen al territori o bé treballen pel coneixement i la sensibilització.

Organitza: Consell de la Joventut de Barcelona, Districte 11 i Espai Jove La Fontana

Data: Dimecres, 18 de maig a les 19h