Xerrada sobre la proposta de canvi de nom d’av. Príncep d’Astúries (Plataforma Riera de Cassoles)

xerrada Fontana copiaLa Plataforma Riera de Cassoles és un col·lectiu que es va constituir a finals de 2015 amb l’objectiu de recuperar el nom popular amb el que històricament s’ha conegut el llindar de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi: Riera de Cassoles. En aquesta xerrada, la Plataforma exposarà els motius pels quals està reivindicant aquest nom històric.Segons la mateixa Plataforma, aquest canvi podria ser de gran acollida i consens perquè no determina cap posicionament polític, cultural o religiós, així com pot mantenir-se lliure de controvèrsies perquè no ret homenatge a cap personalitat. És per això que la Plataforma Riera de Cassoles vol realitzar una xerrada informativa sobre la realitat d’aquest vial, conjuntament amb el Taller d’Història de Gràcia (entitat adherida) per a tot el veïnat de la Vila de Gràcia.

Data: Dijous, 5 de maig de 2016 a les 20.30h

Preu: Gratuït

Organitza: Plataforma Riera Cassoles