Sa Tramuntanada 2016

cARTELLAquest divendres, 6 de maig, a partir de les 19h, Menorquins pel Territori ens presenta una  vetllada plena a vessar de bona música i bon ambient! Concerts, documentals, art en viu… i tot gratuït!

A les 19h podreu assistir a la presentació del Docufòrum “Els Límits de la Màfia Petroliera”, amb una introducció de la situació actual dels projectes de prospeccions petrolieres al Mar Mediterrani i el visionat del documental “Un cop baix a Ciudad del Carmen”, exemple clar del devastament que causa la recerca de petroli a un territori i entorn social. Creus que hauríem d’apostar per fonts d’energies més benevolents amb l’entorn? Estàs a favor de les prospeccions? Sigui com sigui, estàs convidat a aquesta interessant presentació i a participar del debat posterior. No t’ho perdis!

i a les 21h… Comença a bufar el vent!

Comptem amb un seguit d’artistes convidats amb tantes ganes com nosaltres de fer una festa potent i carregada de ritme, si vens, podràs gaudir de les actuacions en directe de:

– SAMBAO (batukada)
– Rissaga
– Bcn Ska-Jazz Orquestra
– Speaker Cabinets

A més, comptarem amb una sessió d’art en viu a càrrec d’en Pol Segura!

Amb els beneficis d’aquest esdeveniment es farà una donació a l’Asociación Tursiops, per a la recerca i investigació dels cetacis del Mar Mediterrani