Exposició d'il·lustracions per la llibertat d'expressió "No Penso Callar"

cartellwebEn motiu del Dia Mundial per la Llibertat d’Expressió, La Fontana acollirà una part representativa de l’exposició creada amb l’objectiu de defensar la llibertat d’expressió. Amb l’objectiu de defensar la llibertat d’expressió, 30 il·lustradors/es donaran la seva visió particular d’aquest dret humà fonamental a través d’una obra cedida expressament per a l’exposició.

Per Amnistia Internacional el disseny, l’art i la cultura són eines potents de transmissió i transformació de valors. Algunes de les imatges més potents per denunciar  violacions de drets humans han estat creades per artistes de la mà d’Amnistia Internacional: Picasso, Miró, Calder o Botero, en són alguns exemples.

El dret a la llibertat d’expressió es recull en l’article 19 de la Declaració Universal dels Drets Humans:“Tot individu té dret a la llibertat d’opinió i d’expressió”.  

 

Exposició d’il·lustracions per la llibertat d’expressió “No Penso Callar” 

Del 2 al 23 de maig de 2016

Amb il·lustracions d’Aleix Gordo, Alex Trochut, Alexis Bukowski, Amaia Arrazola, Blanca Hernández, Capitoni, Carlos Pamplona, Conrad Roset, Diego Feijóo, Elio Salichs, Enric Font, Error! Design, Ferran Esteve, Higinia Garay, Javier de Riba Urrutia, María Herreros, Marta Altés, Marta Cerdà, Joana Santamans, Julia Abalde, Julio Arriaga, Kira Díez, Lara Costafreda, Laura Castelló, Laura Miyashiro, Mamen Morillas, Marc Pallarés, Miju Lee, Oriol Malet, Pau Bonet, Paula Bonet, Pep Brocal, Ricardo Cavolo, Sergio Mora i Txell Miras.