Renova la teva roba primavera 2016!

quadrat“Renova la teva roba” és una iniciativa per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus, promoguda per entitats, associacions i equipaments de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament. A Espai Jove La Fontana recollim peces del 2 al 4 de maig de 17 a 21h i fem l’intercanvi dijous 5 de maig de 17 a 20h.

A l’hora de comprar roba… Et preguntes si realment la necessites? Saps d’on prové? Esculls roba amb un valor social o ambiental afegit? Saps que la 2a mà és l’opció més sostenible? Un cop ja no et faci servei… Saps què pots regalar-la o portar-la a un dels punts verds de la ciutat? També la pots intercanviar al Renova la teva roba o inclús aprofitar-la per fer altres peces!

Funcionament de l’intercanvi:

Tria entre els punts d’intercanvi que trobaràs per tot Barcelona i porta-hi la teva roba. A canvi, et donaran cupons Renoves amb la puntuació corresponent, que després podràs intercanviar per la roba que més t’agradi, a qualsevol punt de la xarxa. Consulta els dies de recollida i d’intercanvi de cada punt, n’hi ha molt per triar!

Sistema de puntuació:

Samarretes i complements: 1 renova

Jerseis, camises i jaquetes fines: 2 renoves

Pantalons, vestits, faldilles, roba de vestir, conjunts: 3 renoves

Jaquetes grans i abrics: 5 renoves

A la recollida s’admetran un màxim de 10 peces de roba. (excepte jaquetes i abrics: 2 com a màxim!) La roba ha d’estar neta, en bon estat, sense forats, descosits ni taques. Només s’ acceptarà roba de vestir. No s’agafaran sabates, roba interior ni de la llar.

A l’intercanvi: Es podran agafar com a màxim 10 peces. (excepte jaquetes i abrics: 2 com a màxim!) En el cas de roba de nadons també hi haurà les mateixes limitacions. No es podran utilitzar Renoves d’altres edicions.