Per un Sant Jordi sostenible

StJordi2016_Cartell_webSota el lema “per un Sant Jordi diferent i sostenible” del dia 6 al 20 d’abril tothom que vulgui participar pot portar llibres  en bon estat i que no siguin de text a diferents espais del districte, entre ells l’Espai Jove La Fontana. 

Amb tots els llibres recollits dijous 21 d’abril  de 17 a 19 h celebrarem Sant Jordi amb un gran  intercanvi de llibres.

Des 6 al dia 20 d’abril tothom que vulgui participar pot portar  llibres  en bon estat i que no siguin de text,  a la biblioteca que li pertoqui. Els alumnes de les escoles i instituts  tenen l’opció de portar fins a 3 llibres a les biblioteques dels seus centres.  A canvi  cada persona rebrà  un val per llibre acceptat, que  dijous 21 podrà intercanviar  per un llibre a la plaça de Lesseps, a la Plaça de la Vila de Gràcia o als Jardinets del costat de la Biblioteca M. Antonieta Cot. Aquests espais organitzaran  parades amb els llibres  exposats i disposats per a l’intercanvi. Tothom que prèviament ha participat  podrà  emportar-se tants llibres com vals tingui.