Rough Diamonds 2016

Rough_Diamonds_2016_cartellDissabte 9 d’abril, tens una cita a Sant Andreu, a la plaça del Canòdrom.

D’11 a 14h, hi podràs participar en tallers gratuïts d’skate i graffiti, i a les 18h, al·lucinaràs amb el talent i les coreografies en competició al Rough Diamonds.

Rough Diamonds és un esdeveniment que neix el 2013 per als i les participants dels tallers de hip hop dels Casals i Espais Joves de Barcelona, entre les quals, el grup del taller de hip hop de l’Espai Jove La Fontana.

El projecte permet als i les adolescents de 12 a 18 anys mostrar la feina que han estat fent als tallers, i ser valorats per un jurat especialitzat que té en compte, no només les coreografies, si no també l’actitud del grup i el companyerisme entre les bandes.

Enguany, Rough Diamonds arriba a la 4a edició traslladant-se al districte de Sant Andreu, i amb premis per a 5 categories:

– Tècnica en el ball

– Originalitat i innovació

– Flow (el grup ha de demostrar estar unit, que hi ha bon rotllo i transmetre-ho al públic)

– Coordinació entre els i les membres del grup

– Missatge (es valora què es vol transmetre amb la coreografia i si es fa arribar al públic)

L’esdeveniment està coorganitzat pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, l’Espai Jove Garcilaso, l’Espai Jove La Fontana, el Casal de Joves Casa Sagnier, l’Espai d’Adolescents Jovecardí, el Centre Cívic Convent de Sant Agustí-Joves Acció Convent i l’Eix Jove, Projecte de Dinamització Juvenil de l’Eixample.

També hi col·laboren l’Espai Jove Boca Nord, l’Espai 12@16, la Trini i Barcino.

Enguany els premis estan patrocinats pel centre de dansa Company & Company, l’Skating Club, El Generador, l’espai de fotografia Francesc Català-Roca i Filmin, als quals agraïm la seva aportació i l’interès pel projecte.

Data: dissabte 9 d’abril de 2016