Dia de la Terra Palestina. Cinefòrum: 5 càmeres trencades

dia terra palestinaCom viuen els palestins l’expropiació de les seves terres? A través de la projecció el proper divendres 1 d’abril a els 18h del guardonat documental “5 càmeres trencades” i del debat amb activistes palestines coneixerem la resistència pacífica d’aquest poble davant l’ocupació. Aquesta xerrada, organitzada pel Centre d’Investigadors i Professionals Euro-Àrabs es realitzarà en commemoració del Dia de la Terra Palestina, que se celebra anualment el 30 de març.

El documental “5 càmeres trencades” narra la resistència pacífica dels habitants de Bil’in, un poble de Cisjordània, dvant de l’expropiació forçosa de les seves terres de cultiu per a la construcció del mur de separació amb Israel i l’avenç dels assentaments de colons israelians.

Organitza: Centre d’Investigadors i Professionals Euro-Àrabs

Data: divendres 1 d’abril a les 18h

Preu: gratuït