Micro obert a La Fontana!

cartellTens cançons, poemes, monòlegs o qualsevol altra creació que vulguis ensenyar? La Fontana posa el lloc i tu el teu art! La tarda començarà amb una breu actuació musical i tot seguit s’obrirà el micro obert per a actuacions de petit format. Per a participar-hi, escriu un correu a espaijove@lafontana.org amb el teu nom, el que vols fer i, si ho tens, un arxiu amb alguna mostra. La data límit per a inscriure-t’hi és dijous 11 de febrer! Afanya’t, les places són limitades!

Data: divendres 19 de febrer a les 18:30h

Inscripcions: Si vols participar al micro obert has d’enviar un e-mail a espaijove@lafontana.org amb el teu nom, el tipus d’intervenció que vols fer i algun arxiu de mostra, si en tens. Les isncripciosn tanquen dijous 11 de febrer!

Organitza: Espai Jove La Fontana