Renova la teva roba tardor

cartell renova tardorPrepara’t per revolucionar el teu armari! Torna el Renova la teva roba edició tardor, una manera sostenible i econòmica de canviar la roba que ja no vols per altres peces que t’agradin.

Aquesta iniciativa pretén fomentar el consum responsable i prevenir residus, i està organitzada per diferents entitats, associacions i equipaments municipals de Barcelona.

La Fontana es suma a aquest projecte i és convertirà, del 2 al 5 de novembre, en un punt d’intercanvi on poder deixar la roba que ja no vols i intercanviar-la per renoves. El dijous, 5 de novembre, a partir de les 17h tindrà lloc el mercat on podràs canviar aquests renoves per les peces que més t’agradin.

Data: Recollida de roba: del 2 al 5 de novembre.

Mercat: Dijous 5 de novembre del 2015, a les 17h.

Organitza: entitats, associacions i equipaments municipals de Barcelona.