V Jornades Lleure i Sexisme

cartell_gran_enviarEl proper 8 de novembre, acollim les V jornades de lleure i sexisme, organitzades per Esplais Catalans, Casals de Joves i Escola lliure el Sol.

Enguany les Jornades volen aprofundir sobre la temàtica adolescència, gènere i sexualitat i el programa ofereix una gran diversitat de tallers.

La jornada s’iniciarà amb una dinàmica per treballar idees claus, generar reflexions, dubtes i els primers intercanvis d’opinions.

Seguidament, s’iniciaran 5 tallers simultanis: La vida secreta dels anticonceptius a càrrec d’ Ulleres per esquerrans; Si m’estima… em donarà el seu password. Prevenció de les violències de gènere a les xarxes socials a càrrec de Candela; Masculinitats, rang i privilegi a càrrec d’Ulleres per esquerrans i Cúrcuma; Declaracions d’identitat a càrrec de Filalagulla; We like porn! Tot repensant la pornografia a càrrec de Marta Molas, periodista col·laboradora a La Directa i encarregada de la botiga eròtica amantis Gràcia.

Després farem dinar sota el braç (cadascú ha de portar el dinar de casa) i a la tarda tindràs l’oportunitat de conèixer 4 experiències ben diverses! Podràs participar d’un teatre fòrum a càrrec de Cia. Penyora Teatre, conèixer l’equip Barcelona Roller Derby Ingles de acero, o bé, veure els documentals YES,WE FUCK o TCHINDAS i tot seguit fer un col·loqui amb les persones membres d’aquests projectes.

Per acabar, podrem gaudir de l’espectacle agosarat i divertit de Monòlegs de la vagina.

Inscripció: a través del següent formulari, fent click aquí. Les places són limitades i s’admetran per ordre de recepció.

Preu: 5€, destinats a pagar un preu simbòlic als col·lectius i persones que vénen a dinamitzar els tallers.

Data: Diumenge, 8 de novembre del 2015, a les 10h

Organitza: Esplais Catalans, Casals de Joves i Escola lluire el Sol.

+info: https://lleureisexisme.wordpress.com/