Mirades laterals sobre la bogeria

cartell_radio_nikosiaA l’espai jove La Fontana volem celebrar el dia mundial de la salut mental (10 d’octubre) amb una xerrada debat on poder parlar obertament sobre bogeria, integració, diferència i… ràdio!

Per fer-ho, comptarem amb l’experiència de Ràdio Nikosia, una de les primeres emissores formada per reporters que han sigut diagnosticats d’algun problema de salut mental.

En els seus programes parlen dels problemes psiquiàtrics des d’una altra perspectiva, la seva, amb l’objectiu de trencar l’estigma que pateixen. La ràdio es converteix així en un mitjà d’expressió, intervenció i visualització social a través de canals com la poesia o la literatura, entre d’altres.

Si vols conèixer més fons aquest projecte i tractar amb més profunditat tot el que envolta a la salut mental des d’una perspectiva trencadora de tòpics i estereotips, t’esperem dimecres, 14 d’octubre, a partir de les 19h.

Data: Dimecres, 14 d’octubre del 2015, a les 19h

Organitza: La Fontana i Ràdio Nikosiafacebook@RadioNikosia