Exposició fotogràfica: Amal-Tikva

cartell expo nexes webA La Fontana volem celebrar el Dia Mundial per la Pau amb l’exposició fotogràfica, de l’associació Nexes, Amal-Tikva: vídeo social a Palestina.

Les fotografies, que podreu veure del 21 de setembre a l’11 d’octubre al centre, sorgeixen del projecte Amal-Tikva, esperança en àrab i en hebreu. Una trobada de joves catalans, palestins i hebreus amb l’objectiu de treballar conjuntament per la defensa dels drets humans utilitzant com a eina el vídeo i la fotografia social.

Amb aquesta exposició es vol fer difusió i sensibilització de la constant violació de drets humans que te lloc a la Palestina ocupada, però també de les diferents maneres de lluita i resistència de la població a través d’iniciatives que porten la no violència com a bandera.

Dates: Del 21 de setembre a l’11 d’octubre.

Organitza: Nexes i La Fontana

+info: Pdf explicatiu de l’exposició