Cicle de cinema: Cómo sobrevivir a una plaga

imgciclecinema-sobrevivirplagaProjecció del documental Cómo sobrevivir a una plaga, dins el Cicle de Cinema a fresca sobre Mobilitzacions Civils que organitza La Fontana i el Consell de Joventut de Barcelona.

El passi del documental anirà a càrrec de l’Associació Universitària Sin Vergüenza, i podreu gaudir d’un pica-pica mentre veieu la pel·lícula.

Sinopsis:

El documental presenta els esdeveniments que van portar a un grup de joves, la majoria seropositius, a trencar el silenci i convertir-se en guerrers radicals per fer front al govern d’EUA i exigir que se li parés esment i se solucionés el problema que s’estava desencadenant entre la comunitat gai dels anys 80: la SIDA. Molts d’ells, convençuts que l’única cosa que havien de perdre era la seva pròpia vida, van començar un moviment conformat per dues coalicions en aquest país: ACT UP i TAG (Treatment Action Group), el feroç activisme del qual va aconseguir que avui la SIDA no sigui una sentència de mort sinó una condició manejable.

Direcció: David France

Consulta tota la programació del cicle de cinema!

Data: Dijous, 16 de juliol del 2015, a les 21h

Organitza: CJB i La Fontana