Cicle de cinema: Cannalunya, una crònica sense fum

imgciclecinema-cannalunya1Projecció del documental Cannalunya, una crònica sense fum, dins el Cicle de Cinema a fresca sobre Mobilitzacions Civils que organitza La Fontana i el Consell de Joventut de Barcelona.

El passi del documental anirà a càrrec de la Federació d’Associacions Cannàbiques de Catalunya, CATFAC, i podreu gaudir d’un pica-pica mentre veieu la pel·lícula.

Sinopsis:

Una visió diferent d’un moviment que es va inicia fa 23 anys i encarà continua vigent amb l’objectiu d’aconseguir una millora social que prioritzi el respecte, l’autonomia, i no les actituds repressives i punitives amb uns alts costos socials i econòmics. La defensa dels drets de les persones usuàries i dels petits productors, la sostenibilitat ecològica i el benefici social predominen sobre altres interessos. El dret a la salut, al lliure desenvolupament de la personalitat, a la informació i a la seguretat són valors preponderants en un camí que construïm tota la societat conjuntament.

Direcció: Miquel Ardèvol. RECORD Produccions

Consulta tota la programació del cicle de cinema!

Data: Dijous, 2 de juliol del 2015, a les 20h

Organitza: CJB i La Fontana