Garantia de renda i garantia de treball: aclarint conceptes

Renda Ciutadana_A6Exposició, debat constructiu i participatiu de 3 propostes existentes per combatre la pobresa i l’atur: Renda Bàsica, Renda Garantida de Ciutadania i Treball Garantit. Cada proposta serà presentada pels seus impulsors: Lluís Torrens i David Casassas, Diosdado Toledano, Eduardo Garzón, amb una introducció d’Arcadi Oliveres i moderació d’Albert Sales.

L’objectiu és oferir un espai de trobada on poder aclarir conceptes que sovint es confonen i on poder exposar de manera clara i didàctica els arguments de cada proposta, els resultats o efectes de la seva implantació, els requisits, experiència en territoris on s’han aplicat, etc.

Data: Dissabte, 20 de juny del 2015, a les 10:30h

Organitza: Procés constituent – sectorial pobresa i exclusió

+info: www.procesconstituent.cat