tallers

Informació general

A l’Espai Jove La Fontana organitzem trimestralment un seguit de tallers adreçats a joves i adolescents. Entre la gran varietat de tallers que oferim, has de tenir present que trobaràs dos tipus diferents:

  • Tallers trimestrals: Coincideixen amb els trimestres escolars i hi haurà un període de inscripció prèvia d’unes dues o tres setmanes de duració. Aquesta inscripció es fa via web i es completa amb el pagament via targeta a l’Espai Jove La Fontana.
  • Tallers puntuals: Són tallers d’una durada més curta i intensiva que els trimestrals i la inscripció acostuma a ser unes setmanes abans de la realització del taller.

Dividim el període de tallers segons les estacions, de manera que trobaràs una programació diferent de tardor, hivern, primavera i estiu. 

Si et vols inscriure en algun dels tallers de l’Espai Jove La Fontana hauràs de seguir els següents passos per a que la teva inscripció es consideri formalitzada:

1) Omplir correctament el formulari que trobaràs a la web.

2) En el cas que siguis menor d’edat, imprimir i omplir correctament l’autorització per a menors d’edat.

3) Realitzar el pagament amb targeta de crèdit a l’Espai Jove La Fontana de dilluns a divendres de 17 a 21h.

Cal tenir en compte:

– No s’acceptaran pagaments en efectiu.

– La inscripció es considerarà formalitzada un cop facis el pagament i, en cas que siguis menor d’edat, portis tota l’autorització signada pel pare, mare o tutor legal.

– Si un cop fet el pagament no queden places disponibles o no s’arriba al nombre mínim d’inscripcions per a poder realitzar el taller, es retornaran els diners.

– No es retornaran els diners després d’haver tingut la possibilitat de provar el taller en la primera sessió.