Tallers de tardor de l’Espai Jove La Fontana

Inscripció del 12 al 22 de setembre de 2017

Atenció!

Si la persona participant és menor d’edat, caldrà que porti aquesta autorització impresa i signada pel pare, mare o representant legal, a l’Espai Jove La Fontana de dilluns a divendres de 17 a 21h entre el 12 i el 22 de setembre de 2017!

 

Si et vols inscriure en algun dels tallers de l’Espai Jove La Fontana hauràs de seguir els següents passos per a que la teva inscripció es consideri formalitzada:

1) Omplir correctament el formulari que trobaràs quan cliquis el botó “Inscriu-me” sota el taller al que et vols apuntar.

2) Fer el pagament online del taller quan el sistema t’ho sol·liciti.

3) Imprimir i omplir correctament l’autorització per a menors d’edat.

 

Cal tenir en compte que:

– No s’acceptaran pagaments en efectiu ni ingressos bancaris.

– La inscripció es considerarà formalitzada un cop facis el pagament, tanmateix cap menor d’edat podrà fer el taller si no ha presentat l’autorització de menors signada pel pare, mare o tutor legal.

– Si un cop fet el pagament no s’arriba al nombre mínim d’inscripcions per a poder realitzar el taller, es retornaran els diners.

– No es retornaran els diners després d’haver tingut la possibilitat de provar el taller en la primera sessió.

– Per inscriure’t al taller Entre noies caldrà que emplenis aquest formulari online i descarreguis aquesta autorització. L’hauràs d’omplir i dur-la signada a l’Espai Jove La Fontana entre el 12 i el 22 de setembre entre les 17 i les 21h.