ateportada

Tens entre 12 i 20 anys? Estàs fet/a un embolic o desanimat/da? Et preguntes si el que et passa és normal? Necessites un canvi però no saps per on començar? Vols participar en activitats on aprendre més sobre tu mateix, guanyar en autoestima, compartir experiències amb altres joves…? A La Fontana tenim el que necessites, el servei “Aquí t’escoltem”! Reflexionarem conjuntament i et donarem suport per fer front a allò que et preocupa: família, parella, amics, sexualitat, drogues, orientació sexual, confusió, ansietat, dificultats amb l’alimentació…

ate_sara

Servei d’atenció individual i confidencial

Si tens un mal dia i necessites parlar amb algú, sents angoixa o desànim, no saps què et passa, tens dubtes sobre la sexualitat, l’amor, la parella… Demana cita prèvia per mail o whatsapp!

ate2

Activitats grupals i espais de reflexió

Dinàmiques grupals per a que tu i altres joves com tu reflexioneu sobre emocions, sexualitat, relacions… Consulta aquí les activitats que tenim preparades!

ate1

Tallers trimestrals

Activitats creades a partir dels teus interessos (teatre, pintura, expressió musical, cine,…), per tal que et puguis conèixer millor i poder ser tu mateix@! Podràs dir el que penses i com et sents mentre compartim experiències!

Contacte:

Adreça: Gran de Gràcia 190-192, 1ª planta, 08012 Barcelona

Telèfon: 630 13 09 79 (Tallers i activitats grupals) // 652 79 88 41 (Atenció Individual i Confidencial)

Mail: lafontana_aquitescoltem@bcn.cat (Tallers i activitats grupals) // consulta_aquitescoltem@bcn.cat (Atenció Individual i Confidencial)

Segueix les xarxes socials de l’Aquí t’escoltem:

fb