radio-lafontana

La ràdio convencional no s’adapta als teus gustos? No trobes espais a on es parli d’allò que realment t’interessa? Estàs fart/a de sentir els tertulians de sempre que opinen sobre com són els joves? Tens interessos, dubtes, inquietuds i vols escoltar i compartir la teva música?

Escolta Ràdio La Fontana i anima’t a participar!

Pots escoltar-nos en aquest web on pengem tots els programes i si vols sumar-te a la tribu, escriu-nos amb les teves dades a radio@lafontana.org!

 

Temporada 2017/18

Programa 17-18/4 (21/02/18): “Sèries, pel·lícules i personatges”

Ens posen massa deures? Aprenem o memoritzem? Hi ha diferències en els sistemes educatius als diferents països del món? A l’Índia, Marroc o Dinamarca?

“Deures i sistemes educatius” és el nom del proper programa de Ràdio La Fontana que podreu escoltar la setmana vinent abans de tornar pel 3r trimestre!

Programa 17-18/4 (21/02/18): “Sèries, pel·lícules i personatges”

Hi ha personatges que caminen per si sols més enllà de la seva sèrie, hi ha sèries i pelis que s’estrenaran aquest any i ja ens morim de ganes de veure-les, hi ha trucades telefòniques que ens transporten a la infància, hi ha princeses Disney que comencen a transformar el rol de la dona, hi ha fans d’Stranger Things disposats a posar-se a prova…

Hi ha… un programa de Ràdio La Fontana pels fans de les “Sèries, pelis i personatges” i per anar una mica més enllà! Apreta el play i… a gaudir!

 

 

 

Avançament programa 17-18/4 (21/02/18): “Sèries, pel·lícules i personatges”

Si ets fan… quantes coses saps d’Stranger Things? Què en penses de les princeses Disney i dels rols que transmeten? Qui és el personatge que truca i et descol·loca? Com es diu aquell personatge que et va arribar al cor però la sèrie del qual no recordes el nom? Saps quines sèries s’estrenaran aquest 2018?

Doncs sí, dedueixes bé. La setmana vinent us parlarem de sèries i pel·lícules! Apreta el play i… a gaudir!

Programa 17-18/3 (07/02/18): “Països, cultures i diferents maneres de viatjar”

Ja el tenim aquí! El primer programa del 2018 amb un munt de curiositats sobre llocs del món poc coneguts, la manera de fer sèries al japó, l’experiència en fer la volta al món de l’Adrià Homs (www.lavoltaalaterra.cat) i els aborígens d’Austràlia a través del llibre Las Voces del Desierto.

Viatja amb nosaltres amb aquesta mitja hora de ràdio!

i si t’han agradat les MÚSIQUES DEL PROGRAMA, aquí les tens!
º IKO IKO – The Gramophone Allstars
º Njosnavelin – Sigur Ros
º Sintoníes de les sèries japoneses en català: Doraemon, One Piece, El detectiu Conan i Musculman.
º Donem-li una volta al món – Xiula
º Australian aborigens, didgeridoo (cerca a youtube)

 

 

Avançament programa 17-18/3 (31/01/18): “Països, cultures i diferents maneres de viatjar”

La setmana vinent tornem a emetre amb un programa sobre països, cultures i diferents maneres de viatjar. Aquí et portem un avançament del que podràs escoltar de la mà de l’equip de Ràdio La Fontana. Fas les maletes i t’hi apuntes?

 

Programa 17-18/2 (31/12/17)

 

Programa 17-18/1 (31/11/17)

 

Temporada 2016/17

Programa d’estiu: juliol de 2017

Programa resultat del taller de ràdio que es va dur a terme del 10 al 13 de juliol de 2017 a l’Espai Jove La Fontana. El Franco, l’Àlex, el Sergi, el Xicu i l’Andrés Felipe ens parlen de temes molt diversos. Entrevistes, cròniques d’actes… i molt més!

Programa 1: 20-03-2017

Primer programa de la nova ràdio La Fontana! En aquest espai, el Sergi, el Fran i la Laura fan un repàs de les últimes activitats que s’han realitzat a l’equipament, micro obert de rap, torneig de Clash Royale i també de les futures activitats. No te’n perdis ni un detall!

Falca promocional: gener de 2017