Sala d'actes

Superfície: 120 m2 (230 persones). La sala es pot dividir en 2 mitjançant parets mòbils, l’aforament en aquest cas seria de 100 persones per sala.
Característiques: Il·luminació natural i artificial, taules i cadires (en funció de l’ocupació), canó de projecció i pantalla fixes, equip de so, tarima, anell magnètic per a persones amb diversitat funcional auditiva.

Auditori

Superfície: 400 m2 (320 persones assegudes / 380 persones dretes).
Característiques: Il·luminació artificial, 320 cadires, equip de so, altaveus, taula de control de so, equip d’il·luminació, focus, canó de projecció i pantalla fixes, 2 camerinos.

Sala polivalent

Superfície: 50 m2 (45 persones).
Característiques: Il·luminació natural i artificial, taules i cadires (en funció de l’ocupació), 1 pissarra, canó de projecció i pantalla fixes, equip de so.

Sales taller

Superfície: 3 sales de 20 m2 (25 persones).
Característiques: Il·luminació natural i artificial, taules i cadires (en funció de l’ocupació), 1 pissarra. Una d’elles també disposa d’aigüera.

Vivers

Superfície: 15m2 (6 o 8 persones).
Característiques: Il·luminació natural i artificial, 1 taula, entre 5 i 8 cadires, 1 taula amb ordinador de sobretaula, armaris, 1 penja-robes de peu.

Bucs d'assaig

Superfície: 8, 9,5 i 12 m2 (5, 6 i 8 persones).
Característiques: Il·luminació artificial, cadires (en funció de l’ocupació). Dos d’ells disposen de  bateria completa (amb ferros i plats), ampli de baix, 2 amplis de guitarra, equip de veus, micròfon, taula de so i 2 altaveus.

Més informació i reserves de bucs d’assaig en aquesta plana.

Si voleu reservar una sala a l’Espai Jove La Fontana heu de tenir en compte que:

  • Les reserves es realitzen durant l’horari d’obertura de l’equipament (el podeu consultar aquí)
  • Les reserves fora d’aquest horari representen una obertura extraordinària i, per tant, tenen un cost adicional. Caldrà valorar tècnicament si es poden dur a terme.
  • L’Espai Jove La Fontana dóna preferència d’ús dels seus espais a​ joves,​ col·lectius i entitats​ juvenils de Gràcia i Barcelona​​.​

 

Atenció! De l’1 al 31 d’agost l’equipament restarà tancat i, per tant, no podreu fer ús dels espais. Si ompliu el formulari per sol·licitar un espai de cara al setembre, tingueu en compte que us donarem resposta a la petició a partir de l’1 de setembre!

Les teves dades

Dades del lloguer o cessió